Α.Κοτσανάς: “Ναι” σε επιμήκυνση της εκμετάλλευσης της Γέφυρας αν αυτό έχει όφελος στην τσέπη των δημοτών μας

Γ.Μπουλές: Η στάση αυτή βάζει πλάτη για παράταση και αντιβαίνει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ενάντια σε οποιαδήποτε παράταση ανάμεσα σε Ελληνικό δημόσιο και Γέφυρα.

Α.Κοτσανάς: Κοιτάζουμε το συμφέρον των δημοτών

 


Θετικά μπορεί να δει ο δήμος Ναυπακτίας το ενδεχόμενο μείωσης του αντιτίμου της γέφυρας Ρίου -Αντιρρίου με αντάλλαγμα της επιμήκυνση του χρόνου εκμετάλλευσης.

-Α.Κοτσανάς¨Μπορούμε να ξαναδούμε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που τασσόταν κατά οποιασδήποτε παράτασης αν αυτό έχει οφέλεια στους δημότες

Η οφέλεια των δημοτών είναι κορυφαίο θέμα σημείωσε ο κ.Κοτσανάς,σε μια πολιτική που εξετάζεται από το αρμόδιο υπουργείο και αφορά τις μειώσεις των διοδίων σε κομμάτια του εθνικού  δικτύου και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.Δεν μπορούμε να δούμε αρνητικά ένα ενδεχόμενο μείωσης στο μισό του σημερινού αντιτίμου διέλευσης στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου  με ταυτόχρονη επέκταση κατά δύο ή τρία χρόνια του χρόνου εκμετάλλευσης,κάτι που θα έχει οφέλεια στους δημότες μας.Ήταν μια απόφαση που είχε λάβει συνολικά το δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν θα πρέπει να είμαστε δογματικοί σ’αυτή την απόφασή μας,αν αυτή έχει οικονομική οφέλεια στους δημότες.

-Γ.Μπουλές:H στάση αυτή παραβιάζει  την απόφαση που είχαμε πάρει 

Ο κ. Κοτσανάς προχώρησε σ’αυτή την τοποθέτηση έπειτα από σεχτική ερώτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Α.Δ.Κ.Ν. Γ.Μπουλέ ο οποίος ρώτησε αν η τακτική της δημοτικής αρχής είναι να βάλει “πλάτη” στο υπουργείο για παράταση της σύμβασης της γέφυρας για εικονική μείωση του διοδίου παραβιάζοντας την απόφαση 313 /2017 του δημοτικού συμβουλίου που τασσόταν ενάντια σε οποιαδήποτε απόφαση παράτασης της εκμετάλλευσης ανάμεσα στο Ελληνικό δημόσιο και τη Γέφυρα Α.Ε.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...