ΒΙΝΤΕΟ: Ρούνεϊ: «Δεν έχω κλοτσήσει την μπάλα καλύτερα» – Δείτε το γκολ… μύθος που έβαλε

ΒΙΝΤΕΟ: Ρούνεϊ: «Δεν έχω κλοτσήσει την μπάλα καλύτερα» – Δείτε το γκολ… μύθος που έβαλε

Πριν μία εβδομάδα η Έβερτον γνώρισε την πιο βαριά ευρωπαϊκή της ήττα απ’ την Αταλάντα στο “Goodison Park” (1-5), έχοντας την χαμηλότερη προσέλευση φιλάθλων μετά το 1993, αλλά πλέον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για τα “ζαχαρωτά”.

Η διοίκηση συμφώνησε με τον Σαμ Άλαρνταϊς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και αυτός είδε από την εξέδρα μία… άλλη ομάδα, καθώς η Έβερτον νίκησε 4-0 τη Γουέστ Χαμ, σε ένα ματς ιστορικό για τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε το παρθενικό του χατ-τρικ με την ομάδα της καρδιάς του και μάλιστα το συμπλήρωσε με ένα φανταστικό γκολ, σκοράροντας με σουτ πίσω απ’ τη σέντρα.

“Δεν έχω κλοτσήσει την μπάλα καλύτερα ποτέ”, τόνισε γεμάτος χαρά ο Ρούνεϊ μετά το ματς και συνέχισε: “Είναι το πρώτο μου χατ-τρικ με την Έβερτον και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Να είναι αυτό το γκολ με το οποίο έκανα το πρώτο μου χατ-τρικ, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Είναι ένα από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει, αν όχι το καλύτερο”.

Έχει πετύχει φανταστικό γκολ με ανάποδο “ψαλίδι” από σέντρα του Νανί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ντέρμπι με τη Σίτι, αλλά η αγάπη του για την Έβερτον ίσως τον κάνει να προτιμά αυτό που πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης (29/11).

Δείτε παρακάτω τo γκολ του Ρούνεϊ πίσω απ’ τη σέντρα:

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/311775-BINTEO-Roynei-Den-echo-klotsesei-ten-mpala-kalytera-Deite-to-gkol-mythos-poy-ebale ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...