Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μολότοφ κοντά στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μολότοφ κοντά στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Στα Εξάρχεια

Διπλή επίθεση με βόμβες μολότοφ και πετροπόλεμο εξαπέλυσαν ομάδες νεαρών στην περιοχή των Εξαρχείων, κοντά στο Πολυτεχνείο.

Στην μία περίπτωση, οι νεαροί κινήθηκαν στα στενά της περιοχής και έφθασαν μέχρι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επί της Χαριλάου Τρικούπη. Στη θέα της διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρίσκεται έξω από τα γραφεία οι νεαροί έριξαν “βροχή” από βόμβες μολότοφ και τράπηκαν σε φυγή, αναφέρει το ant1news.

Λίγο αργότερα, στόχος των νεαρών ήταν το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, επί της οδού Βασιλείου Βουλγαροκτόνου, στην περιοχή των Εξαρχείων. Έριξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ, οι αστυνομικοί όμως τους απώθησαν. Ζημιές υπέστησαν τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στο βίντεο από την επίθεση με μολότοφ κοντά στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, το οποίο έχει τραβηχτεί από μπαλκόνι παρακείμενου κτιρίου, αρχικά ακούγονται φωνές, υπάρχει έντονη κινητικότητα, ένας κάδος απορριμμάτων φαίνεται να τσουλά στο δρόμο ενώ στη συνέχεια φαίνονται οι φωτιές που προκάλεσαν οι βόμβες μολότοφ που έριξαν οι άγνωστοι.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/331637-Binteo-ntokoymento-apo-ten-epithese-me-molotoph-konta-sto-spiti-toy-Alekoy-PHlampoyrare ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...