Βίντεο:H συνέντευξη τύπου του απερχόμενου Δήμαρχου Ναυπακτίας κ. Μπουλέ.

-Τι απαντά στην ανακοίνωση Λουκόπουλου;

-Παραμένει επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για τα επόμενα πέντε χρόνια.!!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε προς τα τοπικά ΜΜΕ ο απερχόμενος Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλες. Ο κ. Μπουλές αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας σχετικά με την παράδοση παραλαβή της νέας δημοτικής αρχής.Επίσης απάντησε σε ερώτηση του Nafpaktianews.gr για το αν θα παραμείνει επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης την επόμενη πενταετία ο κ. Μπουλές απάντησε ότι είναι δεδομένη η απόφαση του να παραμείνει επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης βάζοντας τέρμα στις όποιες φήμες κυκλοφορούσαν και τον ήθελαν να αποχωρεί.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αποτελεί υψηλή ηθική υποχρέωση ο σεβασμός σε κάποιον που είναι πεσμένος καταγής. Αυτός εδώ όμως δεν αντιλαμβάνεται τη θέση του και συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία που του γύρισε την πλάτη. Τι να πω !!!!!

  2. Το τελευταίο επικοινωνιακό πυροτέχνημα του Μπουλέ. Δεν αντιλαμβάνεται όμως ότι αυτά τον οδήγησαν στην ήττα. Λυπάμαι όμως γιατί προσπαθεί να μειώσει το θεσμό τον οποίον υπηρέτησε.
    Το Δήμαρχο κύριε Μπουλέ τον ενημερώνεις, συμφωνείς μαζί του στη διαδικασία και από κοινού κάνετε την παράδοση – παραλαβή. Εσείς δράσατε μονομερώς με σκοπό να θίξετε το θεσμό. Με αυτόν τον τρόπο βάλατε σφραγίδα-υπογραφή και επικυρώσατε την απόφαση του ναυπακτιακού λαού να σας στείλει στο σπίτι σας.
    Καληνύχτα.

  3. Οι διαδικασία «Παράδοσης και Παραλαβής» ενός Δήμου μπορεί εκτός από μια τυπική διαδικασία, να είναι και μια ανοιχτή και δημόσια συζήτηση ενόψει της αλλαγής της Δημοτικής Αρχής, για την κατάσταση, τις εκκρεμότητες και τις μέχρι σήμερα προτεραιότητες του Δήμου. Θα μπορούσε να είναι μια πολιτική και ουσιαστική διαδικασία στην οποία θα έπρεπε να παίρνουν μέρος όλοι και ιδιαίτερα οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Δήμου που θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις τα επόμενα χρόνια.
    Δεν είναι απλή καταγραφή τραπεζιών και καρεκλών, ούτε δουλειά μόνο των διευθυντών των τμημάτων του Δήμου. Ο Δήμος είναι δημόσιος φορέας και όχι ιδιωτική επιχείρηση. Οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι δημόσιοι λειτουργοί και όχι μέτοχοι ιδιωτικής επιχείρησης!! Αυτά είναι συνήθεις πρακτικές νέων ιδιοκτητών επιχειρήσεων και όχι νέων δημοτικών συμβούλων!!
    Ο νέος Δήμαρχος μπορεί άραγε να τα ξεχωρίσει αυτά ή απλά ανακοινώνει ότι του γράφουν μερικοί θερμοκέφαλοι σύμβουλοί του και «πολύπειροι» business managers !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...