Βελτιώνεται ο καιρός από το Σάββατο

Βελτιώνεται ο καιρός από το Σάββατο
Αν και θα παραμείνουν οι νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά και νότια
Μικρή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το Σάββατο, καθώς αναμένεται να υποχωρούν τα έντονα φαινόμενα. Ωστόσο, και αύριο θα παραμείνουν οι νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά και νότια, ενώ τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν πρόσκαιρα καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια, όμως αναμένεται βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στην κεντρική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα, όπου τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή

Την Κυριακή περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια και στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες. Ωστόσο, στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν μόνο λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...