“Βολές” του Πολιτιστικού συλλόγου Αντιρρίου προς την Αντιδημαρχία πολιτισμού του δήμου Ναυπακτίας.

Την ενόχλησή του εκφράζει μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο πολιτιστικός σύλλογος Αντιρρίου προς τον αντιδήμαρχο Ναυπακτίας επί των πολιτιστικών για την απουσία του (δήμου) από την χρηματική ενίσχυση των δύο εκδηλώσεών του,φέτος το καλοκαίρι.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται και στο πρόγραμμα του δήμου το οποίο όπως αναφέρει δε τηρείται,αφού η εκδήλωση της 24ης Ιουλίου ακυρώθηκε.

Σαφέστατα πρόκειται για μια θέση η οποία αν μη τι άλλο δείχνει την έντονη δυσαρέσκεια και το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στο Αντίρριο,όσο αφορά τα πολιτιστικά πράγματα,αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τον κύριο αντιδήμαρχο πολιτισμού του δήμου Ναυπακτίας.Τέλος δηλώνουν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν έστω και ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!

-Δείτε τι αναφέρεται στην ανακοίνωση του πολιτιστικού συλλόγου Αντιρρίου.

Oι δύο εκδηλώσεις του Πολ. Συλ. Αντιρρίου θα πραγματοποιηθούν και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά , με 0 ευρώ…… συμμετοχή από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά βεβαίως!!!!
Το αναρτηθέν πρόγραμμα του Πολιτιστικού Τμήματος του Δήμου είναι ανακριβές βέβαια, επειδή ουδέποτε πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της 24ης Ιουλίου!!!

Και βεβαίως ο κινηματογράφος είναι ο Δημοτικός Κινηματογράφος που μεταφέρθηκε στο Αντίρριο!!!
Εμείς σαν Πολ.Συλ.Αντιρρίου παρά το ” σαμποτάζ” και την άνευ λόγου απαξίωση που δεχόμαστε από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ..ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!”



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...