Βρετανικό κανάλι πρότεινε στον Τασούλα να γίνει η Αμφίπολη ριάλιτι

Βρετανικό κανάλι πρότεινε στον Τασούλα να γίνει η Αμφίπολη ριάλιτι
Μια απίστευτη πρόταση αγγλικού καναλιού αποκαλύπτει δημοσίευμα εφημερίδας. Παραγωγοί αγγλόφωνης τηλεοπτικής εκπομπής πλησίασαν τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα και πρόσφεραν ένα γενναίο ποσό προκειμένου να εγκαταστήσουν κάμερες στην Αμφίπολη (το ποσό το καθόρισαν προτού ανακοινωθεί ότι βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός).

Σκοπός τους ήταν να μεταδίδουν real picture on real time ό,τι συμβαίνει στην Αμφίπολη, ό,τι δηλαδή ανακαλύπτουν οι αρχαιολόγοι.
Ο κ. Τασούλας απέρριψε χωρίς συζήτηση την πρόταση, όπως απέρριψε και τις προτάσεις πολλών ξένων τηλεοπτικών καναλιών (ανάμεσά τους και το… BBC).
Πάντως, το υπουργείο Πολιτισμού έχει έτοιμο το δικό του βίντεο για την Αμφίπολη, στο οποίο δείχνει βήμα βήμα την πορεία των ανασκαφών.’

Όπως αναφέρει η στήλη, πρόκειται για μια καταπληκτική παραγωγή, η οποία όταν παιχθεί θα βοηθήσει στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.
Ο υπουργός Πολιτισμού, Κ. Τασούλας, μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι «θα έχουμε σύντομα αποτελέσματα από τη μελέτη του σκελετού», σημειώνοντας, πάντως, πως… δεν υπάρχει λίστα ονομάτων για την πατρότητα των ευρημάτων της αρχαιολογικής σκαπάνης. «Ακολουθούμε τη σκαπάνη. Μετέχουμε στη γοητεία του απροσδόκητου», είπε ο κ. Τασούλας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...