Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Νίκη για τις παγκορασίδες, ήττα στις λεπτομέρειες για τις κορασίδες

 

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των αναπτυξιακών τμημάτων της Ομόνοιας για το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου. Οι παγκορασίδες-Β νίκησαν εύκολα στην Πάτρα την Ολυμπιάδα-Β με 3-0 σετ ενώ οι κορασίδες –Α ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ από τα Αστέρια στο κλειστό της Ναυπάκτου.

 

Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου ξεκίνησε στην Πάτρα το Σάββατο το μεσημέρι με αντίπαλο την Ολυμπιάδα-Β για τις παγκορασίδες-Β της Ομόνοιας στην πρεμιέρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Πολύ καλύτερη η ομάδα της Ναυπάκτου νίκησε εύκολα με 0-3 σετ την Ολυμπιάδα με τον προπονητή Κυριάκο Κοκόλα να έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες που είχε διαθέσιμες. Έχοντας δύναμη στο σερβίς αλλά και καλά τελειώματα η Ομόνοια δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τα δύο πρώτα σετ με 12-25 και 11-25. Καλύτερο παιχνίδι έγινε στο τρίτο σετ με τις ομάδες να είναι σχετικά κοντά στο σκορ αλλά και πάλι η Ομόνοια το πήρε με 21-25 κατακτώντας το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ.

Ολυμπιάδα Πάτρας (Γεωργάτος): Λαμπροπούλου, Γουλιάμη, Γεωργάτου, Λιακοπούλου, Παυλίδου, Ντίλου, Σπυροπούλου, Φραντζή, Νταφογιάννη, Βασιλοπούλου, Μόσχου, Σαμπαζιώτη, Βασιλάτου, Πανοπούλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Γιαννοπούλου, Τούφα, Τριανταφύλλου, Αντωνιάδη, Καρακούφα, Σωτηροπούλου, Χουλιάρα, Καμουτσή, Σφήκα, Γεωργακοπούλου.

 

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η ομάδα των κορασίδων-Α της Ομόνοιας Ναυπάκτου σε σχέση με το πρώτο τους παιχνίδι και απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα, αυτή των Αστεριών Κάτω Αχαϊάς το απόγευμα της Κυριακής. Διεκδίκησε μέχρι το τέλος τη νίκη χάνοντας στις λεπτομέρειες την αναμέτρηση με 2-3 στο τάι μπρέικ.

Με δυνατό της όπλο το σερβίς η Ομόνοια πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ και το κράτησε σε όλο το πρώτο σετ κατακτώντας το με 25-17. Ένα σερί 0-7 για τα Αστέρια ήταν αρκετό για να μετατρέψει το 9-8 σε 9-15 με την Κουμούτσου να βάζει δύσκολα στις γηπεδούχες. Η Ομόνοια δεν τα παράτησε και μειώνοντας σταδιακά τη διαφορά έφτασε το σκορ στο 21-23 αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την απώλεια του σετ με 22-25. Σαφώς καλύτερη η ομάδα των Αστεριών στο τρίτο σετ το καθάρισε γρήγορα και πήρε προβάδισμα με 1-2 στα σετ.

Παρά την απογοήτευση τα κορίτσια της Ομόνοιας δεν το έβαλαν κάτω και παίζοντας καλά στο τέταρτο σετ κατάφεραν να το πάρουν με 25-22 και να στείλουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με τα καλά σερβίς των Σπαλιάρα και Κουμούτσου και πήραν το σετ με 15-7 και μαζί και το παιχνίδι με 2-3 σετ.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Κουρσούμη, Καρακούφα, Γιαννοπούλου, Γεωργακοπούλου, Αντωνιάδη, Δημητρίου, Σιούντα, Χουλιάρα, Ντέτσικα, Καμουτσή, Φούντζουλα, Ευσταθίου.

Αστέρια Κάτω Αχαϊάς (Πανουτσοπούλου): Βακάρου, Μπαρμπούνη, Τσάμη, Κουμούτσου, Γεωργιοπούλου, Βελτίστα, Πόλη, Σπαλιάρα, Γεωργίου, Μαγκάφα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...