Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Ομόνοια-ΑΕΚ σε Ναύπακτο και Αντίρριο

Την ομάδα της ΑΕΚ είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει η Ομόνοια Ναυπάκτου το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Μαρτίου εκμεταλλευόμενοι αμφότεροι την επίσκεψη της αθηναϊκής ομάδας και συγκεκριμένα του τμήματος παγκορασίδων στην πόλη της Ναυπάκτου.
Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και κυρίως οι αθλήτριές τους αλλά και να αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους. Το πρώτο παιχνίδι έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου το απόγευμα του Σαββάτου 24 Μαρτίου με την ομάδα των κορασίδων της Ομόνοιας να αντιμετωπίζει τη δεύτερη ομάδα των παγκορασίδων της ΑΕΚ σε ένα γεμάτο γήπεδο με τους φίλους της ΑΕΚ, από Αθήνα και Ναύπακτο να δίνουν το δικό τους χρώμα στις εξέδρες αλλά και αυτούς της Ομόνοιας να συμμετέχουν κάνοντας την ατμόσφαιρα εξόχως όμορφη.
Οι γηπεδούχες πήραν εύκολα το πρώτο σετ, εκμεταλλευόμενες την έδρα τους με 25-14. Τα κορίτσια της ΑΕΚ όμως προσαρμόστηκαν γρήγορα και πήραν τα δύο επόμενα σετ με 19-25 και 15-25. Οι κορασίδες της Ομόνοιας όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και πήγαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ κερδίζοντας το τέταρτο σετ με 25-18. Εκεί οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με την κάθε επιτυχία να πανηγυρίζεται δεόντως τόσο από τα κορίτσια στον αγωνιστικό χώρο όσο και από τον κόσμο στις εξέδρες. Στις λεπτομέρειες το σετ πήγε στην Ομόνοια με 15-13 με την ομάδα της Ναυπάκτου να βγαίνει νικήτρια στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις.
Το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Αντιρρίου το μεσημέρι της Κυριακής με την Ομόνοια να στελεχώνεται κατά κύριο λόγω από τις παγκορασίδες του συλλόγου. Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και πήρε το πρώτο σετ με 15-25, η Ομόνοια βελτιώθηκε από τα μισά του δευτέρου σετ και μετά και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 (25-23). Πολλά λάθη για τις μικρές της Ομόνοιας στο τρίτο σετ και το σετ πήγε στην ΑΕΚ με 18-25. Πολύ καλό σερβίς για την Ομόνοια στη συνέχεια που της έδωσε το τέταρτο σετ με 25-16 και το τάι μπρέικ με 15-12 κάνοντας και δεύτερη νίκη με 3-2 σετ επί της ΑΕΚ σε δύο παιχνίδια που το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό που απασχόλησε λιγότερο τους προπονητές των δύο ομάδων.
Αυτό ήταν το ξεκίνημα μιας συνεργασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες που ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωπες ξανά στο κοντινό μέλλον. Στα δύο παιχνίδια ανάμεσα σε Ομόνοια Ναυπάκτου και ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι:
Ομόνοια Ναυπάκτου (Κυριάκος Κοκόλας): Αδάμη, Τούφα, Τριανταφύλλου Μ., Τριανταφύλλου Β., Γεωργακοπούλου, Μπινιχάκη, Τσαμπά, Σωτηροπούλου Ε., Μίχου Ε., Σφήκα Μ., Χουλιάρα, Καμουτσή, Φλέσσα, Τσάτσου, Ευσταθίου.
Α.Ε.Κ. (Μαρία Γιαννοπούλου): Ασπιώτη, Βασιλειάδη, Μιτάι, Φιλίππου, Σπαντιδάκη, Τζελέπη, Στραβοπόδη, Γκανά, Παπαδοπούλου, Γκέρμαν, Φρακιαδάκη, Πετρουλάκη, Ξένιου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...