Βόλεϊ Ανδρών: Αποκλεισμός από το κύπελλο

Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας στην πρώτη αγωνιστική της Β’φάσης του κυπέλλου. Αποκλείστηκε από την Ε.Α.Πατρών εκτός έδρας χάνοντας το παιχνίδι εύκολα με 3-0 σετ την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου.

Μέτρια η απόδοση της ομάδας της Ναυπάκτου, δεν κατάφερε να κοντράρει την φορμαρισμένη πατρινή ομάδα και γνώρισε τον αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλλου. Από το ξεκίνημα του αγώνα η Ομόνοια δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων. Βρέθηκε νωρίς νωρίς στο πρώτο σετ πίσω στο σκορ με τη διαφορά να φτάνει στο +7 για την ΕΑΠ (17-10) με το σετ να καταλήγει λογικά στους πατρινούς με 25-19.

Χωρίς ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο σετ παρακολουθούσαν τους αντιπάλους τους ανήμποροι να αντιδράσουν. Η διαφορά στο σκορ συνεχώς μεγάλωνε με τη μέγιστη τιμή της να φτάνει στο φινάλε στο 25-15.

Τίποτα δεν άλλαξε και στο ξεκίνημα του τρίτου σετ. Η ΕΑΠ βρέθηκε να προηγείται από νωρίς φτάνοντας το σκορ στο 21-12. Οι πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές ευνόησαν την ομάδα της Ναυπάκτου. Αρχικά με ένα 0-8 σερί μείωσε σε 21-20, στη συνέχεια ισοφάρισε 22-22 και 23-23 αλλά δύο δικά της λάθη στο τέλος δεν τις επέτρεψαν να ολοκληρώσει την ανατροπή στο σετ χάνοντάς το 25-23 και μαζί και το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Πλέον το βάρος για την Ομόνοια πέφτει στο πρωτάθλημα. Αυτό το Σάββατο δίνει σημαντικό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας εγκαινιάζοντας το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο. Ο αγώνας θα γίνει στις 8.30 το βράδυ και η ανάγκη βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη νίκη είναι μεγάλη.

Ε.Α. Πατρών (Αντώνης Γεράνιος): Σαρακίνης, Γεράνιος, Παναγιώτου, Γιαννούτσος, Μπουρόλιας, Ρουμελιώτης, Τσαρκάτογλου, Μακρυγιάννης, Γεωργιόπουλος, Δρακόπουλος, Κάββουρας, Κανελλόπουλος.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Δασκαλόπουλος Φ., Κομάνι, Παυλόπουλος, Κοσκινάς, Ζαμπάρας, Τσακανίκας, Γραββάνης, Σούρτσε, Θεοφάνης, Φαφουτάκης, Κατσακούλης, Τσούσης.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...