Βόλεϊ Ανδρών: Ιδανικό ξεκίνημα στη Β’ Εθνική- πρεμιέρα και για τις κορασίδες

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Ο.ΠΕ. η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νίκησε στο κλειστό του Αντιρρίου, το απόγευμα του Σαββάτου 15 Νοεμβρίου, τον Άρατο Κιάτου με 3-0 σετ και πήρε το πρώτο της τρίποντο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μακριά από τη φυσική της έδρα η Ομόνοια, μιας και το κλειστό γυμναστήριο στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου δεν έχει παραδοθεί ακόμα προς χρήση από τα σωματεία, και με περισσότερο άγχος από ότι θα έπρεπε κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση των παικτών του Αράτου και να ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η Ομόνοια ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι και πήρε μικρό προβάδισμα με 7-3. Τα πολλά της λάθη όμως έδωσαν την ευκαιρία στον Άρατο να ισοφαρίσει αρχικά και στη συνέχεια να περάσει μπροστά με 11-13. Με καλό σέρβις από τον Παυλόπουλο η Ομόνοια πήρε και πάλι προβάδισμα, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει με την αντίπαλη ομάδα να κάνει το σκορ 15-17. Με Σούρτσε στο σέρβις και επιθετικό δίδυμο τους Δασκαλόπουλο-Κατσακούλη η Ομόνοια έκανε ένα σερί 6-0 παίζοντας πολύ καλά την κόντρα μπάλα. Η ομάδα του Κιάτου δε βρήκε λύσεις και το σετ πήγε στην Ομόνοια με 25-18. Όλα έδειχναν πως το δεύτερο σετ θα είναι πολύ εύκολη υπόθεση για την Ομόνοια, που πήρε προβάδισμα 15-10. Για λίγο χαλάρωσαν οι παίκτες του Γιώργου Μητρόπουλου και το Κιάτο πλησίασε στο 17-16 ενώ προηγήθηκε με 21-22 λίγο πριν το τέλος. Η περιστροφή ευνόησε τους γηπεδούχους που είχαν την καλή τους τριάδα μπροστά και με σερί τριών πόντων επανέκτησαν την πρωτοπορία στο σκορ, παίρνοντας τελικά το σετ με 25-23. Πόντο πόντο πήγε και το τρίτο σετ ως τα μισά του. Στο 12-13 όμως η Ομόνοια έκανε ένα επιμέρους 13-3 καθαρίζοντας το παιχνίδι με 25-16 στο τρίτο σετ και συνολικά 3-0 σετ.

Πολύ καλός επιθετικά ο Δασκαλόπουλος για την Ομόνοια που πήγε καλά και στο σέρβις, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας της Ναυπάκτου, καλός ο Κατσακούλης όντας επίσης πρωτοεμφανιζόμενος, σωστό μοίρασμα του παιχνιδιού από τον πασαδόρο Παυλόπουλο, πολύ καλοί σε υποδοχή και κόντρα μπάλα οι Τσούσης-Θεοφάνης. Μπορεί να ξεκίνησε με τρίποντο η Ομόνοια στη Β’ Εθνική κατηγορία αλλά ακόμα έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει στο παιχνίδι της για να μπορέσει να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του ομίλου της.

Η πρώτη αγωνιστική είχε μόλις δύο παιχνίδια καθώς αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος αγώνας ανάμεσα στον Αιγιαλέων και τη Ζάκυνθο ενώ η ΕΑΠ είχε ρεπό. Στο δεύτερο παιχνίδι της πρεμιέρας ο Ακρίτας Καλαμάτας αν και προηγήθηκε με 0-2 μέσα στην Πάτρα επί του Απόλλωνα χρειάστηκε τελικά το τάι μπρέικ για να νικήσει με 2-3 σετ αποδεικνύοντας από το ξεκίνημα πως είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Δασκαλόπουλος Φ., Παυλόπουλος, Κοσκινάς, Ζαμπάρας, Τσακανίκας, Γραββάνης, Σούρτσε, Θεοφάνης, Μητρόπουλος, Φαφουτάκης, Κατσακούλης, Τσούσης.

Άρατος Κιάτου (Γ. Λούτας): Τσιανάκας, Πρέζας, Μπεκιάρης, Γιαννάκαινας, Ντούλα, Τσόρης, Μερμίγκης, Δημόπουλος, Λογοθέτης, Μελέτης,Τσιάνος, Θεοδωρόπουλος.

unnamed (1)Νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε πρεμιέρα το τμήμα των κορασίδων της Ομόνοιας που τη φετινή αγωνιστική περίοδο κάνει την πρώτη της εμφάνιση στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π, τμήμα που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου.

Αν και ηλικιακά οι μικρές της Ομόνοιας υστερούσαν απέναντι στα κορίτσια της Ε.Α. Πατρών προσπάθησαν να εφαρμόσουν στην πράξη αυτά που ως τώρα έχουν μάθει δημιουργώντας αρκετές καλές φάσεις.

Η Ε.Α. Πατρών μπορεί να πήρε εύκολη νίκη με 0-3 στο κλειστό του Αντιρρίου, οι κορασίδες της Ομόνοιας όμως έδειξαν να το διασκεδάζουν ενώ ήδη αμέσως μετά το παιχνίδι εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για το επόμενο, που θα είναι αυτό το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και πάλι στο κλειστό του Αντιρρίου με τον ΑΟ Αστέρια Πάτρας.

Επικεφαλής του τμήματος Κορασίδων και Παγκορασίδων καθώς και τον ακαδημιών είναι ο πολύπειρος προπονητής Βαγγέλης Κοντομάνης άρτι αφιχθείς από τα δύσκολα πρωταθλήματα της Νότιας Αττικής και του Πειραιά όπου δίδασκε τα μυστικά του αθλήματος για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βαγγέλης Κοντομάνης): Καλουδιώτη Γεωργία, Κολοβελώνη Βάσω, Μελιανού Σταυριανή, Μακρή Γεωργία, Κομπούρα Φρειδερίκη, Μίχου Αμαλία, Κότσιαλου Θεοδώρα.

Ε.Α. Πατρών (Ανδρέας Φαλιέρος): Κατσή, Τσακούμη, Παπαγεωργίου, Σίμου, Βαλουξή, Παολίνου, Κανελλοπούλου Χ., Κανελλοπούλου Α., Γεωργακοπούλου, Λαμπίρη Π., Λαμπίρη Ν.

111 unnamed (1)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...