Βόλεϊ Γυναίκες: Άφησαν το καλύτερο για το τέλος

Με νίκη επί της πρωτοπόρου ομάδας του Ερυθρού Αστέρα έκλεισε τη χρονιά η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι τόσο από την εξέλιξη του σκορ όσο και αγωνιστικά η Ομόνοια επικράτησε με 3-2 σετ στο τελευταίο της παιχνίδι στο κλειστό της Ναυπάκτου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Με πολύ καλό σερβίς στο ξεκίνημα η Ομόνοια βρέθηκε να προηγείται του Ερυθρού Αστέρα στο πρώτο σετ με 11-6 και αντέδρασε πολύ καλά όταν ο Αστέρας μείωσε σε 15-14 με ένα σερί τριών πόντων που έκανε το σκορ 18-14. Τα κορίτσια της Ναυπάκτου κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά ως το τέλος και να πάρουν το σετ με 25-22. Το ίδιο καλό ήταν το ξεκίνημα και στο επόμενο σετ. Με τη Σχίζα να ξεκινά στο σερβίς και να παίρνει τέσσερις σερί πόντους (4-0) η Ομόνοια συνέχισε την καλή της παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ερυθρός Αστέρας της Ελένης Λεγάτου σιγά σιγά βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι του και κατάφερε να ανατρέψει τη διαφορά και να προηγηθεί με 6-8. Με ένα σερί τεσσάρων πόντων από το σερβίς της Τούφα και ένα ακόμα πέντε πόντων από την Μπαλή η Ομόνοια έκανε ένα επιμέρους 9-1 και ανέβασε το σκορ στο 15-9. Κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι σε σερβίς, μπλοκ και επίθεση η Ομόνοια κράτησε τη διαφορά και πήρε και το δεύτερο σετ με 25-18.
Ο Ερυθρός Αστέρας που ως τώρα στο πρωτάθλημα δεν είχε χάσει ούτε σετ αντέδρασε και προσπάθησε να ανατρέψει τα δεδομένα του αγώνα. Έχοντας ως πρωταγωνίστριες τις Μποτσάκη και Κοντραφούρη πήρε εύκολα τα δύο επόμενα σετ με 12-25 και 15-25 με την Ομόνοια να έχει σοβαρό πρόβλημα στην υποδοχή, κυρίως από το πολύ καλό σερβίς της Κοντραφούρη, ειδικά στο τέταρτο σετ όταν η ομάδα της πήρε με αυτή στη θέση ένα δεκατρείς σερί πόντους.
Μοιραία το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ με τις φιλοξενούμενες να έχουν το ψυχολογικό αβαντάζ. Ο Ερυθρός Αστέρας προηγήθηκε 0-3 και 2-5 αλλά η Ομόνοια με καλό σερβίς από την Σωτηροπούλου και επιθετική τριπλέτα τις Μπαλή, Τούφα και Τσαμπά επέστρεψαν στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο των πρώτων σετ και προηγήθηκαν με 8-5 παίρνοντας έξι συνεχόμενους πόντους. Παίζοντας καλά ως το τέλος η Ομόνοια πήρε το τάι μπρέικ με 15-9 και μαζί και τη νίκη με 3-2 σετ, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την φετινή αγωνιστική περίοδο στο τμήμα των γυναικών.
Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει ακόμα τρεις αγωνιστικές αλλά η Ομόνοια σε αυτές τις αγωνιστικές έχει ένα ρεπό και τα παιχνίδια με Γαλήνη και Σείριο που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα τελειώνοντας πρώτες από τον όμιλο τους αγώνες.

Αποτελέσματα 15ης Αγωνιστικής
Αιγιαλέων-Ζακυνθινός 3-0
Ληξούρι-Παναχαΐδα (δεν έγινε)
Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας 3-2
Σείριος-Γαλήνη (δεν έγινε)
Ρεπό ο Θησέας

Βαθμολογία Α’ Ομίλου (15η αγωνιστική)
1.Ερυθρός Αστέρας Πάτρας …..34
2.Παναχαΐδα ……………………….30
3.Θησέας Πάτρας …………………27
4.Ομόνοια Ναυπάκτου …………26
5.Ληξούρι ……………………………15
6.Ζακυνθινός ……………………….12
7.Αιγιαλέων …………………………9
8.Γαλήνη Πάτρας ………………….0
9.Σείριος ……………………………..0

Επόμενη Αγωνιστική (16η)
Ζακυνθινός-Θησέας
Παναχαΐδα-Αιγιαλέων
Ερυθρός Αστέρας -Ληξούρι
Γαλήνη-Ομόνοια
Ρεπό ο Σείριοςphotos by Lampros Xytsas



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...