Βόλεϊ Γυναικών: Ήττα από την Παναχαϊκή για την Ομόνοια

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Ναυπάκτου όπου βρέθηκε αντιμέτωπη με την Παναχαϊκή 2014.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η νεανική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια πιο έμπειρες ομάδες, όπως αυτή της Παναχαϊκής παρά την τελική της ήττα με 1-3.

Κοντά στο σκορ οι δύο ομάδες στο πρώτο σετ, με την Παναχαϊκή να έχει ελαφρύ προβάδισμα και την Ομόνοια να ακολουθεί χωρίς να μπορέσει να τη φτάσει όμως χάνοντας το σετ με 22-25. Τα κορίτσια της Ναυπάκτου βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και στο δεύτερο σετ όταν οι Παναχαϊκή έχοντας ως κορυφαία σε επίθεση και σερβίς την Γιαννοπούλου προηγήθηκε με 19-24. Με καλό σερβίς από τη Σχίζα όμως η Ομόνοια έσπασε και τα πέντε σετ μπολ των αντιπάλων και έκανε την ανατροπή αρχικά προηγούμενη με 25-24 και στη συνέχεια με άσσο της Σφήκα πήρε το σετ με 27-25.

Πίσω στο σκορ βρέθηκε και στο τρίτο σετ η Ομόνοια (12-15) αλλά επανέκαμψε και γύρισε το σκορ στο 21-20. Η εμπειρία της Παναχαϊκής όμως φάνηκε στις λεπτομέρειες στο φινάλε του σετ όταν πήρε τους πόντους που χρειαζόταν για να κατακτήσει το σετ με 23-25. Πάλεψε η Ομόνοια το τέταρτο σετ και προηγήθηκε με 13-12 όταν η Παναχαϊκή με την Κουμουνδούρου σε θέση ένα έκανε σερί 0-6 (13-18). Οι γηπεδούχες μείωσαν σε 21-23 αλλά η πατρινή ομάδα πήρε και το τέταρτο σετ με 21-25 και μαζί και τη νίκη με 1-3 σετ αφήνοντας με την πικρία τις ναυπάκτιες που δεν κατάφεραν να πάνε το παιχνίδι τουλάχιστον στο τάι μπρέικ.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη Ομόνοια στη φετινή αγωνιστική περίοδο και καλείται αυτή την Κυριακή να αντιμετωπίσει στην Πάτρα τη μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου της τον Ερυθρό Αστέρα.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Τριανταφύλλου Μ., Τούφα, Σχίζα, Μπινιχάκη, Μπαλή, Σφήκα, Νάκη, Φλέσσα, Τσαμπά, Τσάτσου.

Παναχαϊκή 2014: Ζαφειροπούλου, Κωνσταντινοπούλου, Γιαννοπούλου, Κουμουνδούρου, Χαϊτογλου, Κοκολιού, Τριανταφυλλοπούλου, Φουρίκη, Κούγια, Κατσούδα, Λαμπροπούλου, Ρουμελιώτη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...