Βόλεϊ Γυναικών: Αποκλεισμός από το κύπελλο

Κόπηκαν στο πρώτο τεστ οι γυναίκες της Ομόνοιας και υπέστησαν οδυνηρή ήττα στην πρώτη τους συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας από την σαφώς ανώτερη ομάδα της Παναχαϊκής με 3-0 σετ, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στο κλειστό του Αντιρρίου. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο έδειξε πολλές αδυναμίες για τη γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας, που εμφανίστηκε ανέτοιμη για τέτοια παιχνίδια.

Ενισχυμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά η Παναχαϊκή, όντας ένα από τα φαβορί για τον τίτλο στη Β’ Εθνική κατηγορία δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Ομόνοια, που αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω, με 3-0 σετ. Από νωρίς οι πατρινές έδειξαν τα δόντια τους. Έχοντας πολύ καλό σέρβις και πολλές τελειωμένες επιθέσεις δεν άφησαν περιθώρια στα κορίτσια της Ομόνοιας παίρνοντας και στα τρία σετ από νωρίς μεγάλες διαφορές. Η Ομόνοια με δυσκολία κατάφερε να πάρει 12, 9 και 10 πόντους αντίστοιχα στα τρία σετ, σκορ που καταδεικνύει τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πολλά προβλήματα στην υποδοχή για την Ομόνοια, που ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα της στο παιχνίδι, δυσκολία στην αντιμετώπιση των αντίπαλων επιθέσεων στοφιλέ και με σοβαρές δυσκολίες ελέγχου της ψυχολογίας στα άσχημα σημεία της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ασταμάτητη η Μποχρίνη για την Παναχαϊκή σε επίθεση και σέρβις. Καμία παίκτρια των γηπεδούχων δεν ξεχώρισε σε μια γενικότερη άσχημη εμφάνιση από πλευράς Ομόνοιας.

Το πρωτάθλημα θέλει περίπου 40 ημέρες για να ξεκινήσει και η ομάδα της Ναυπάκτου έχει πολλά ακόμα να διορθώσει για να εμφανιστεί έτοιμη στην πρεμιέρα με τον προπονητή Γιώργο Μητρόπουλο να έχει πολύ δουλειά.

ΕΑΠ, Παναχαϊκή και Γαλήνη προκρίθηκαν στα προημιτελικά της πρώτης φάσης του κυπέλλου όπου θα συναντήσουν Ποσειδώνα Λουτρακίου, Λύκαια, Πυργέα και Κόρινθο ενώ την οκτάδα θα συμπληρώσει ο νικητής του αγώνα Απόλλωνα Καλαμάτας-Ακράτα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Πατακοπούλου, Κονίδα, Κατσούδα, Πολυδώρου, Θεοδωροπούλου, Σχίζα, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Γουγουσάκη, Νάκη, Θεοφάνη, Καλπύρη.

Παναχαϊκή Γ.Ε. (Κυριάκος Κοκόλας): Σωτηρίου, Ζερδεβά, Παπανδρεοπούλου, Σταματέλου, Μποχρίνη, Ζήκου, Κουριδάκη, Λάγιου, Ξάνθη, Κουμανίδου, Σαρδέλη, Κουγέα.

unnamed unnamed (2) unnamed (1)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...