Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός play off η Ομόνοια

Ηττήθηκε για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα από την Παναχαΐδα η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου και τέθηκε εκτός διεκδίκησης μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση του Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.

Η Ομόνοια μπορεί να είχε διαστήματα που έπαιζε όμορφο βόλεϊ, ωστόσο η Παναχαΐδα ήταν αυτή που είχε μεγαλύτερη διάρκεια στον αγώνα και έφτασε τελικά στη νίκη, όχι όμως όσο εύκολα δείχνει το τελικό 3-0.

Τα προβλήματα στο πρώτο σετ για την Ομόνοια τα έβαλε το σερβίς της Κουμουνδούρου από τη μία και τα πολλά λάθη κυρίως στο σερβίς από πλευράς φιλοξενούμενων. Δια χειρός Κουμουνδούρου έγινε το 8-3 στο ξεκίνημα και όταν η Ομόνοια μείωσε στο 14-13 ήταν η ίδια παίκτρια που ανέβασε τη διαφορά στο 18-13. Τούφα και Μπαλή ροκάνισαν τη διαφορά στο τέλος του πρώτου σετ και η Νάκη με καλό σερβίς και επιθετική τριάδα τις Σχίζα, Φλέσσα και Τσαμπά κατάφερε να φτάσει το παιχνίδι στο 24-24. Ψύχραιμες οι γηπεδούχες στο τέλος πήραν το σετ με 26-24.

Μια ομάδα μόνη της η Κουμουνδούρου στο δεύτερο σετ που πήρε το σερβίς στο 13-12 και το έκανε 24-12 με ένα σερί έντεκα αναπάντητων πόντων δίνοντας το σετ στην ομάδα της με 25-16. Πιο ανταγωνιστική η Ομόνοια στο τρίτο σετ μπόρεσε να αποδώσει όμορφο βόλεϊ ανά διαστήματα παρότι σχεδόν από την αρχή κυνηγούσε στο σκορ. Το αρχικό 2-5 έγινε γρήγορα 7-5 ενώ στη συνέχεια η Παναχαΐδα έπαιρνε διαφορές έως και επτά πόντων που όμως η Ομόνοια συνεχώς μείωνε. Η διαφορά έφτασε στο +8 στο 22-14 με την Τούφα να κάνει καλό σερβίς και να μειώνει σε 22-18 ενώ όταν έφτασε σε τετραπλό ματς μπολ η Παναχαΐδα στο 24-20 η Τριανταφύλλου κατάφερε να σπάσει τα τρία από τα τέσσερα φτάνοντας το σκορ στο 24-23 όχι όμως και το τέταρτο που έδωσε το παιχνίδι στις γηπεδούχες με 25-23.

Με την ήττα αυτή η Ομόνοια δεν έχει πλέον ελπίδες να φτάσει βαθμολογικά την δεύτερη θέση ενώ δύσκολα θα αλλάξει η πρώτη δυάδα στον Α’ Όμιλο του Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.

Αυτή την Κυριακή η Ομόνοια δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της στο κλειστό της Ναυπάκτου με αντίπαλο τον πρωτοπόρο και αήττητο Ερυθρό Αστέρα Πάτρας στις 18.00.

Παναχαΐδα: Ζαφειροπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γιαννοπούλου, Κουμουνδούρου, Χαΐτογλου, Κοκολιού, Τριανταφυλλοπούλου, Φουρίκη, Κούγια, Κατσούλα, Λαμπροπούλου, Ρουμελιώτη, Καλύβα.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Τριανταφύλλου, Τούφα, Σχίζα, Μπιννιχάκη, Μπαλή, Σφήκα, Νάκη, Φλέσσα, Τσαμπά, Τσατσου, Σωτηροπούλου.

 

 

Αποτελέσματα 14ης Αγωνιστικής

Ερυθρός Αστέρας-Σείριος  3-0

Παναχαΐδα-Ομόνοια  3-0

Ζακυνθινός-Ληξούρι  3-0

Θησέας-Αιγιαλέων  3-0

Ρεπό η Γαλήνη

 

Βαθμολογία Α’ Ομίλου (14η αγωνιστική)

1.Ερυθρός Αστέρας Πάτρας …..33

2.Παναχαΐδα ……………………….30

3.Θησέας Πάτρας …………………27

4.Ομόνοια Ναυπάκτου …………24

5.Ζακυνθινός ……………………….18

6.Ληξούρι ……………………………12

7.Αιγιαλέων …………………………9

8.Γαλήνη Πάτρας ………………….0

9.Σείριος ……………………………..0

 

Επόμενη Αγωνιστική (15η)

Αιγιαλέων-Ζακυνθινός

Ληξούρι-Παναχαΐδα

Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας

Σείριος-Γαλήνη

Ρεπό ο Θησέας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...