Βόλεϊ Κορασίδες: Βελτιωμένες στην Κόρινθο

Την ομάδα του ΑΣΠ Κορίνθου αντιμετώπισαν οι κορασίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου στη δεύτερη αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος των κορασίδων. Τα κορίτσια της Ομόνοιας μπορεί να ηττήθηκαν με 3-1 στο κλειστό της Κορίνθου αλλά εμφανίστηκαν πολύ βελτιωμένες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν πολύ ανταγωνιστικές.
Πολύ καλά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι μικρές της Ομόνοιας παίζοντας πολύ καλά σε επίθεση και άμυνα. Κρατώντας το αγωνιστικό τους επίπεδο ψηλά στο μεγαλύτερο μέρος τους σετ κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τις αντίπαλες και να πάρουν το πρώτο σετ με 21-25. Το δεύτερο σετ ξεκίνησε όπως και το πρώτο με την Κόρινθο όμως να κάνει ένα σερί 5-0 στο 9-7 και να ξεφεύγει με 16-7. Άμεση ήταν η απάντηση της Ομόνοιας που μείωσε σε 16-13 με το σερβίς της Τούφα και στη συνέχεια σε 22-19 με τη Σφήκα να σερβίρει αλλά η Κόρινθος δεν έχασε την ψυχραιμία της και πήρε το σετ με 25-19. Η συνέχεια ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα της Κορίνθου που δε δυσκολεύτηκε να πάρει τα δύο επόμενα σετ και μαζί και τη νίκη με 3-1 σετ.
Για τις κορασίδες της Ομόνοιας απομένουν δύο ακόμα αγωνιστικές, τη Μεγάλη Δευτέρα στη Ναύπακτο με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και την Μεγάλη Τρίτη στο Ξυλόκαστρο με τον τοπικό Απόλλωνα για να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΠ.
Α.Σ.Π. Κόρινθος: Ελευθερίου, Ελέζι, Σκούρτη, Χατζή, Τσάρα, Μπιτούλη, Κριτσέλα, Μετόχου, Κουμουτσή, Δέδε, Οικονόμου, Κοκαλιάρη.
Ομόνοια Ναυπάκτου: Αδάμη, Σιούντα, Τούφα, Τριανταφύλλου Μ., Τριανταφύλλου Β., Γεωργακοπούλου, Σωτηροπούλου Ε., Μίχου Ε., Χουλιάρα, Καμουτσή, Φλέσσα, Σφήκα Μ., Τσάτσου, Ευσταθίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...