Βόλεϊ Σχολικό: Πρόκριση για τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ και τα αγόρια του 1ου ΓΕΛ

Ξεκίνησε το σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ μεταξύ των Λυκείων. Στη Ναύπακτο το πρωινό της Τρίτης 6 Μαρτίου έγινε το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στο 1ο και το 2ο ΓΕΛ, σε ένα Κατάμεστο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο με μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι μαθητές των δύο σχολείων.
Πρώτα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο τα κορίτσια των δύο σχολείων. Καλύτερο το 2ο ΓΕΛ σε όλους τους τομείς μπόρεσε και επικράτησε μα άνεση στο πρώτο σετ (25-9) και παρότι το 1ο ΓΕΛ αντιστάθηκε στο δεύτερο σετ η ομάδα της Μάνθας Τρουμπούκη κατάφερε να πάρει και το δεύτερο σετ με 25-15 και να προκριθεί στην επόμενη φάση.
1ο ΓΕΛ (Νίκος Νούλας): Πολυχρόνη, Μακρή, Σιούντα, Ζανάι, Σπάνη, Αδάμη, Βαρελά, Δημητροπούλου, Νικολέττου, Μηνοπούλου, Στεργίου, Παπανδρέου.
2ο ΓΕΛ (Μάνθα Τρουμπούκη): Αντιλάι, Τριανταφύλλου, Σωτηροπούλου, Μίχου, Τσάτσου, Ευσταθίου, Τασούλη.
Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στα αγόρια των δύο σχολείων. Οι Rossoneri του 1ου ΓΕΛ παρατάχθηκαν απέναντι στους All Blacks του 2ου ΓΕΛ με την εξέδρα να είναι χωρισμένη στα δύο προσπαθώντας το κάθε τμήμα να βοηθήσει το σχολείο του.
Τα αγόρια του 2ου ΓΕΛ ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι, πήραν το πρώτο σετ με 19-25 και φάνηκε πως είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα. Το 1ο ΓΕΛ όμως δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη. Αν και βρέθηκε πίσω 10-13 στο δεύτερο σετ κατάφερε να κάνει την ανατροπή, να περάσει μπροστά στο σκορ και να πάει το σετ με 25-22. Το 1ο ΓΕΛ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο τάι μπρέικ όπου στο τέλος το πήρε με 15-10 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών και της εξέδρας.
1ο ΓΕΛ (Νίκος Νούλας): Πελέκης, Στάικος Π., Κακούσης, Καπεντζώνης, Κοντομάνης, Καλαβρουζιώτης, Πλυταριάς, Τακτικός, Στάικος Α., Παΐσιος, Τσιλιγιάννης, Τριανταφύλλης.
2ο ΓΕΛ (Μάνθα Τρουμπούκη): Κατσιγιάννης, Μόραλης, Μπίμπας, Τραγουλιάς, Παπακωνσταντινόπουλος, Ευαγέλλου, Δημόπουλος, Ζάχαρης, Κανέλλος, Βασιλόπουλος.
Την πρόκριση για την επόμενη φάση πήραν οι νικητές των πρώτων αγώνων μας και το σχολικό πρωτάθλημα διεξάγεται με σύστημα νοκ άουτ. Έτσι τα κορίτσια του 2ου ΓΕλ και τα αγόρια του 1ου ΓΕΛ περιμένουν να δουν τους αντιπάλους τους από τα σχολεία της περιοχής του Μεσολογγίου.
Στα αξιοσημείωτα της πρώτης αγωνιστικής ημέρας το όμορφο κλίμα που δημιουργήθηκε στο κατάμεστο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο γεγονός που πρέπει να βάλει σε σκέψεις το Γραφείο Φυσικής Αγωγής που συνήθως απαγορεύει τη συμμετοχή θεατών από τα σχολεία στις εξέδρες των γηπέδων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...