Βόλτες με άμαξες στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπακτίας, όσα παιδιά παρευρίσκονται αύριο Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο χώρο από την παραλία της Ψανής μέχρι και το λιμάνι αλλά και στο Γρίμποβο, από τις 12μ.μ. μ. μεχρι τη 1μ.μ. θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια μικρή βόλτα με τις άμαξες του Παντελή Αναστασόπουλου και του Οδυσσέα Θέμελη.

Ναύπακτος χωρίς αυτοκίνητα!
Aς περπατήσουμε στην πόλη μας!
Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου οι πεζοί και τα ποδήλατα «κερδίζουν το στοίχημα». Χαίρονται το παραλιακό μέτωπο της Ναυπάκτου απ’άκρη σε άκρη. Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης βιώνουμε μια άλλη πόλη και γεμίζουμε τις παραλίες με μουσικές και χορούς, με το κέφι και την ζωντάνια μας.
Το Σάββατο 16/9 από τις 18:00 μέχρι τις 03:00 και την Κυριακή 17/9 από τις 09:00 έως τις 15:00, η Ψανή μέχρι το Λιμάνι, συνέχεια η οδός Μπότσαρη μέχρι την Αποκαύκου, η Αποκαύκου και το Γρίμποβο μέχρι το αλσύλλιο, κλείνουν για τα αυτοκίνητα. Απο τους οδηγούς δεν ζητάμε μόνο την κατανόησή τους, αλλά τους θέλουμε να έρθουν μαζί μας, να δουν και να ζήσουν μια άλλη Ναύπακτο, ελεύθερη από τα αυτοκίνητα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...