«Βόμβα» Κουτσομπίνα που αποχωρεί από πρόεδρος της Φλόγας

Με ανακοίνωσή του ο Χρήστος Κουτσομπίνας κάνει γνωστή την αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο της Φλόγας Παλαιομάνινας. Ο πρόεδρος που οδήγησε την ομάδα από τη Γ΄ ΕΠΣΝΑ στην τετράδα της Α΄ Κατηγορίας και στην κατάκτηση του Κυπέλλου ανέφερε πως επαγγελματικοί λόγοι έφεραν αυτή την απόφαση και τόνισε πως υπάρχει η διάδοχη κατάσταση στη Διοίκηση της Φλόγας με τον ίδιο να παραμένει χορηγός της ομάδας. Ο Χρήστος Κουτσομπίνας ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συνεργάστηκε και γνώρισε στο ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε πως η ομάδα έχει συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την παρούσα ανακοίνωση σας γνωστοποιώ την αποχώρηση μου από τη θέση του Προέδρου του Α.Ο. ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ.

Μιας ομάδας στην οποία για τέσσερα χρονιά πετύχαμε σπουδαία πράγματα φτάνοντας από τη Γ΄ στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ, μπαίνοντας στην τετράδα της Α΄ ΕΠΣΝΑ και κατακτώντας το Κύπελλο τη χρονιά που μας πέρασε. Το σημαντικότερο όμως θεωρώ πως είναι ότι κάναμε γνωστό το όνομα της Παλαιομάνινας τόσο στο τοπικό ποδόσφαιρο όσο και σε μεγαλύτερο κοινό με τη συμμετοχή μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Η μεγαλύτερη επιτυχία πιστεύω πως είναι αυτή, καθώς η αγάπη μου για τον τόπο μου είναι μεγάλη και νιώθω ότι καταφέραμε να τον κάνουμε ευρύτερα γνωστό. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δε μου επιτρέπουν να αφιερώσω όσο χρόνο απαιτείται για την ενασχόλησή μου με την προεδρία της ομάδας και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να αποχωρήσω από τη θέση που κατείχα για τέσσερα χρόνια.

Η διάδοχη κατάσταση έχει βρεθεί καθώς έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από επιχειρηματίες του Αγρινίου και της Παλαιομάνινας να αναλάβουν την ομάδα. Εγώ έχω αποφασίσει πως θα παραμείνω χορηγός στην ομάδα, βοηθώντας την σε αυτό το κομμάτι. Οι διαδικασίες της διάδοχης κατάστασης θα γίνουν με την επιστροφή μου στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και όλους του ανθρώπους τους οποίους γνώρισα μέσα στο ποδόσφαιρο. Φίλους που θα κρατήσουν μια ζωή και φιλίες που μόνο το ποδόσφαιρο δημιουργεί.

Κλείνοντας θέλω να ξεκαθαρίσω πως η ομάδα έχει συνέχεια και αν κάποιοι πιστεύουν πως η ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ θα διαλυθεί πλανώνται.

Με τιμή

Χρήστος Κουτσομπίνας

olatagoal.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...