Γήπεδα Λυγιά – Γαβρολίμνης έργα ή “το Γεφύρι της Άρτας”; Βίντεο – ρεπορτάζ

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το γήπεδο Γαβρολίμνης παρά τις βελτιώσεις που έγιναν από τον ανάδοχο. Το Nafpaktia news.gr όπως πριν λίγο καιρό παρουσίασε ρεπορτάζ (Δείτε Εδώ) για το γήπεδο Λυγιά και για τις πιθανές  ζημιές  που μπορεί να έπαθε από την καθυστέρηση ο πλαστικός χλοοτάπητας ήρθε και  η ώρα να σας παρουσιάσουμε και το ρεπορτάζ από το γήπεδο Γαβρολίμνης αμέσως μετά τις βελτιώσεις που είπε ο κ. Καρακώστας ότι έγιναν  στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μέσα στις γιορτές.Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα γήπεδα δεν είναι το πότε θα παραδοθούν αλλά το πως θα παραδοθούν. Συγκεκριμένα για το γήπεδο Λυγιά είπε ότι ο εργολάβος ήθελε να βάλει χαλαζιακή άμμο και καουτσούκ  αλλά δεν του το επέτρεψε η τεχνική υπηρεσία μέχρι οι καιρικές συνθήκες να το επιτρέψουν.

Για το γήπεδο Γαβρολίμνης είπε  ότι έγιναν βελτιώσεις  και ότι η τεχνική  υπηρεσία επιβλέπει τονίζοντας  ότι τις βροχερές ημέρες δεν είχε διαπυστωθεί  ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η  κάμερα του Nafpaktia news.gr σήμερα κατέγραψε διαφορετικές εικόνες. Εικόνες με ένα γήπεδο να κρατάει νερά σε πάρα πολλά σημεία και πιο συγκεκριμένα σε σημεία που παίζεται η μπάλα.

Η Ναυπακτία έχει ανάγκη από γήπεδα που θα είναι καλά κατασκευασμένα αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τις καθυστερήσεις πλέον δεν μιλάμε για γήπεδα αλλά για το “Γεφύρι της Άρτας” . Οι εργασίες για τα γήπεδα  Γαβρολίμνης και Λυγιά ξεκίνησαν το 2015  και τώρα μπήκαμε στο 2018.

Κάτι δεν γίνεται καλά…..

Δείτε το ρεπορτάζ του Nafpaktia news.gr καθώς και την απάντηση του κ. Καρακώστα σε ερώτηση του κ. Παπαθανάση στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...