«Γεμάτος» γκολ σε άδειο γήπεδο

«Γεμάτος» γκολ σε άδειο γήπεδο

Κατηγορία

kchalkiadakis
Κυριακή 03/04/2016 – 21:00

«Γεμάτος» γκολ σε άδειο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το σερί νικών του στο Καραϊσκάκη (14η φέτος, 24η γενικά) επικρατώντας άνετα του Πανθρακικού με 4-0, έστω κι αν δεν είχε τη συνδρομή των οπαδών του λόγω της τιμωρίας για το ματς με τον Πλατανιά.

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε δοκιμές σε πρόσωπα και σχηματισμούς, με τον Ολυμπιακό να καθαρίζει το ματς από το πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ των επιθετικών του (Πουλίδο, Πάρντο και Ερνάνι). Με τον Ερνάνι να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις, φτάνοντας στα 4 γκολ στο πρωτάθλημα..

Κέρδος για τους Πειραιώτες ο Κώστας Τσιμίκας που είχε πολύ καλή παρουσία, ενώ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά μπαίνοντας στο τέλος αντί του Καπίνο ο Λευτέρης Χουτσειώτης.

Ο Πανθρακικός έπαιξε ελεύθερα και είχε μια-δυο καλές περιπτώσεις για να πετύχει ένα γκολ. Είχε σε καλή μέρα τον γκολκίπερ του Αθανασιάδη που κράτησε το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Για τους ερυθρόλευκους που είχαν πολλές ευκαιρίες (και δοκάρι με τον Κασάμι) στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι ρουτίνας, το οποίο πήραν άνετα δίχως να φορτσάρουν.

Ο Ολυμπιακός άργησε να μπει στο ρυθμό του ματς επηρεασμένος από τις αλλαγές και τις άδειες εξέδρες και είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 25 όταν ο Καμπιάσο βρήκε τον Πάρντο που αστόχησε από καλή θέση.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 26′, ο Άλαν Πουλίδο σκόραρε για τέταρτη φορά στις ισάριθμες που έχει χρησιμοποιηθεί βασικός, με έξυπνη κεφαλιά μετά την κούρσα και τη σέντρα του Ερνάνι.

Ο Πανθρακικός απείλησε με τον Μπαϊκαρά στο 29′, ενώ ο Ερνάνι είχε άστοχο πλασέ σε μπαλιά του Πάρντο στο 37′.

Οι ερυθρόλευκοι ξέσπασαν στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους και πέτυχαν άλλα δύο γκολ. Στο 40′ ο Τσιμίκας βρήκε τον Πουλίδο κι αυτός σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Φελίπε Πάρντο για το 2-0, ενώ στο 43′ ο Κολομαβιανός σέντραρε από δεξιά, ο Πουλίδο δεν βρήκε την μπάλα και ο Ερνάνι από πλάγια θέση πέτυχε ένα ωραίο γκολ με δυνατό αριστερό σουτ. Στο 45′ ο Αθανασιάδης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Πάρντο.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό ξανά μετά το 60′ και είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 62 μεκεφαλιά του Ερνάνι από σέντρα του Τσιμίκα, στο 64 με σουτ του Ερνάνι που απέκρουσε ο Αθανασιάδης, στο 65 με τον Κασάμι που είχε δοκάρι σε σουτ και απόκρουση του γκολκίπερ, στο 69 με κεφαλιά του Πουλίδο λίγο άουτ, στο 72 με σουτ του Πάρντο επίσης λίγο έξω. Ο Καπίνο απέκαρουσε την κοντινή κεφαλιά του Μουδούρογλου στο 74′, ενώ εύκαιρία είχε και ο Τσιμίκας στο 76′. με τον Ολυμπιακό να παίζει με δύο φορ (Πουλίδο, Σεμπά) όταν ο Βραζιλιάνος αντικατέστησε τον Τσόρι, αλλά νικήθηκε από τον Αθανασιάδη στο 80′ και δύο φορές στο 90′.

Ο Σεμπά αποζημίωσε τους πάντες για τις ευκαιρίες νωρίτερα όταν έβγαλε έξοχη μπαλιά στον Ερνάνι στον κενό χώρο και ο Πορτογάλος πλάσαρε υποδειγματικά τον Αθανασιάδη στις καθυστερήσεις για το τελικό 4-0.

Στο ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ ο διαιτητής Φουκάκης έδειξε κίτρινες σε Μπουγαϊδη. Τσιμίκα. Θα μπορούσε να δώσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπαγεωργίου στον Ερνάνι στο 23′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο (82 Χουτεσιώτης), Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μποτία, Σιόβας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο (32′ Κασάμι), Ντομίνγκες (68 Σεμπά), Πάρντο, Ερνάνι, Πουλίδο

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (73 Ζδράβος), Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαϊδης, Ηλιάδης (70 Μουδούρογλου), Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Ίγκορ (87 Ψάλτης).

Πηγή: Pamesports.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...