Γεννηματά: Το ΔΝΤ να βάλει τέλος στις τιμωρητικές λογικές

Γεννηματά: Το ΔΝΤ να βάλει τέλος στις τιμωρητικές λογικές

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 12/02/2016 – 20:46

Γεννηματά

«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πρέπει να βάλει τέλος στις «τιμωρητικές λογικές» και να κάνει αυτοκριτική», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια επερώτησης για τα αγροτικά ζητήματα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο κείμενο Τόμσεν και ξεκαθάρισε ότι είναι αντίθετη με τις προτάσεις του.

«Είναι δεδομένη η αντίθεση μας στις παράλογες απαιτήσεις και τις εμμονές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Αυτές επαναλήφθηκαν δυστυχώς και με τις χθεσινές αναφορές του κυρίου Τόμσεν», είπε η Φώφη Γεννηματά.

«Επισημαίνω όμως ότι ο κύριος Τόμσεν φέρει προσωπικά σοβαρή ευθύνη για το σχεδιασμό και τα λάθη του προγράμματος και τις αρνητικές συνέπειες που με την υπερβολική ύφεση, αυτό επέφερε στην ελληνική κοινωνία», η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Θα συμφωνούσα λοιπόν στην ανάγκη τολμηρών μεταρρυθμίσεων, αλλά το Ταμείο πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στις τιμωρητικές λογικές προς τους πολίτες, που μόνο πρόσθετα αδιέξοδα δημιουργούν. Και αυτό αφορά και τα ζητήματα της αξιολογήσεις του προγράμματος που σήμερα εξελίσσεται», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...