Γερμανικά καψόνια

Γερμανικά καψόνια

Η ΕΜΜΟΝΗ των Γερμανών για ισοδύναμα μέτρα που θα καλύψουν την απώλεια εσόδων από τον ΦΠΑ στα νησιά δεν έχει καμία δημοσιονομική αξία με δεδομένο ότι το ποσό είναι ασήμαντο και γι’ αυτό ο Τσακαλώτος έσπευσε να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα.

Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ τσαμπουκάς έχει βαθύτερες ιδεολογικές αναφορές και ανταποκρίνεται στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην γερμανική κοινωνία, που είναι πλέον εχθρική όχι μόνο απέναντι στους μετανάστες αλλά και στους λεγόμενους απείθαρχους εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ εξαντλούν την αυστηρότητα στην χρεωκοπημένη Ελλάδα γιατί δεν τολμούν να τα βάλουν με τους Ιταλούς και τον Σαλβίνι.

ΤΑ φιρμάνια της Μέρκελ δεν περνάνε πλέον στην Ιταλία. Στο Βερολίνο γνωρίζουν ότι αν πιέσουν τους Ιταλούς κινδυνεύει με κατάρρευση ολόκληρη η ευρωζώνη καθώς και οι γερμανικές τράπεζες που είναι εκτεθειμένες σε τοξικά ιταλικά ομόλογα.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ κάνουν καψόνια στην Ελλάδα για τις επικοινωνιακές ανάγκες του κυβερνητικού συνασπισμού και ιδιαίτερα για να ηρεμήσουν τους Χριστιανοκοινωνιστές που τους έχει πάρει φαλάγγι η εναλλακτική Γερμανία.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ για τον ΦΠΑ συνιστά επίσης μια προειδοποίηση για το επίμαχο ζήτημα των συντάξεων. Μόνο που όταν αποφασιστεί το τι θα γίνει με τις συντάξεις η Ελλάδα θα βρίσκεται εκτός μνημονίου που σημαίνει ότι οι γερμανικοί τσαμπουκάδες δεν θα περνάνε.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/PARAPOLITIKA/337327-Germanika-kapsonia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...