Γιάννης: «Ικανοί για σπουδαία πράγματα φέτος»

Γιάννης: «Ικανοί για σπουδαία πράγματα φέτος»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στους Σέλτικς (37π., 13 ριμπ.) και τόνισε πως το Μιλγουόκι είναι ικανό για μεγάλα πράγματα φέτος.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα φέτος. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι. Πρέπει επίσης να έχουμε τη συγκεκριμένη ψυχολογία συνεχώς. Δεν είμαστε το φαβορί, ούτε είμαστε ομάδα με σημαντική αγορά πίσω της. Δεν είμαστε μεγάλη ομάδα, είμαστε ένα σύνολο νέων, οπότε πρέπει να παίζουμε με επιπλέον κίνητρο κάθε φορά. Ελπίζουμε πως θα είμαστε φέτος ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ανατολής».

Για το ρόλο του στην ομάδα: «Είναι η καλύτερη χρονιά να κάνω το κάτι παραπάνω. Είμαι πιο άνετος στο ρόλο μου. Ξέρω ότι με προσέχουν περισσότερο οι αντίπαλοι, αλλά βλέπω βίντεο και προσπαθώ να παραμένω διαβασμένος».

Για την καθοριστική ασίστ του στο Μάθιου Ντελαβεντόβα που έκανε το 102-97: «Αν είμαι ελεύθερος θα σουτάρω. Τα κρατάω απλά στο κεφάλι μου. Κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Προσπαθώ να είμαι επιθετικός. Η δουλειά μου είναι να παίζω μπάσκετ. Έδωσα την μπάλα στον Ντέλι, ο οποίος ήταν ελεύθερος. Συνήθως ευστοχεί σε αυτά τα σουτ. Εκείνος έκανε αυτό που κάνει».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/306072-Giannes-Ikanoi-gia-spoydaia-pragmata-phetos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...