Γιαννακόπουλος: «Δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς με την εικόνα του Παναθηναϊκού»

Γιαννακόπουλος: «Δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς με την εικόνα του Παναθηναϊκού»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα για τους τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού που ξενύχτησαν στη Μόσχα και τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να παίζει με την εικόνα της ομάδας.

Καλάθης, Γκιστ, Σίνγκλετον και Ρίβερς ξενύχτησαν στη Μόσχα την Τετάρτη (27/9) και το πειθαρχικό τους παράπτωμα εξόργισε τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και τη διοίκηση του «τριφυλλιού». Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η τιμωρία για το «νυχτοπερπάτημα» των τεσσάρων, αλλά η στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι ξεκάθαρη.

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε μία ιδιαίτερη φωτογραφία με σαφή υπαινιγμό για το πρόσφατο παρελθόν και λίγο αργότερα απάντησε σε σχόλιο follower του στο instagram. Συγκεκριμένα, ένας οπαδός της ομάδας έγραψε κάτω από post του Γιαννακόπουλου ότι αυτό που προέχει είναι νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού την επόμενη Κυριακή (8/10), αλλά ο Γιαννακόπουλος είχε άλλη γνώμη. 

«Όχι φίλε, αυτό που προέχει είναι η εικόνα του Παναθηναϊκού και με αυτή δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς» απάντησε χαρακτηριστικά

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/303367-Giannakopoylos-Den-epitrepetai-na-paizei-kaneis-me-ten-eikona-toy-Panathenaikoy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...