Γιαννιώτας: «Ψέματα ότι δεν χαιρέτησα τον Σίλβα»

Γιαννιώτας: «Ψέματα ότι δεν χαιρέτησα τον Σίλβα»

Κατηγορία

kchalkiadakis
Παρασκευή 29/04/2016 – 17:45

Γιαννιώτας: «Ψέματα ότι δεν χαιρέτησα τον Σίλβα»

Ο Γιάννης Γιαννιώτας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ και το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Έτσι σε δηλώσεις του ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε για το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Μάρκο Σίλβα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννιώτας στον Sport24 Radio 103,3:

Για την πορεία του στην Κύπρο:

«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα. Η ομάδα ήταν στο -10. Λένε ότι ο καλός δείχνει την αξία του στο τέλος και αυτό κάναμε. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα θέλαμε μόνο νίκες. Σε 16 ματς κάναμε 15 νίκες και μία ισοπαλία.»

Για το πώς εγκλιματίστηκε στον ΑΠΟΕΛ:

«Με βοήθησε απίστευτα η ομάδα. Όλοι με καλοδέχτηκαν και μου φέρθηκαν σαν ένα φίλο τους που είχαν να τον δουν χρόνια. Aυτό βγήκε και στο γήπεδο. Ήμουν έτοιμος γιατί είχα κάνει και προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και παρουσίασα ένα πολύ καλό πρόσωπο».

Για την μεγαλύτερη στιγμή του στην Κύπρο:

«Είναι πολλές οι μεγάλες στιγμές. Είναι και τα δύο γκολ στην Ομόνοια. Κρατάω όμως τις νίκες, όχι τα δικά μου γκολ. Το θέμα είναι να κερδίζουμε και ας βάζει γκολ και ο τερματοφύλακας».

Για το πρωτάθλημα στην Κύπρο:

«Στην Κύπρο όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Παίζουν πολλές ομάδες για το πρωτάθλημα. Δεν χάσαμε ούτε ένα παιχνίδι. Το πρωτάθλημα είναι δίκαιο πέρα ως πέρα».

Για την ετοιμότητα του όταν πήγε στον ΑΠΟΕΛ:

«Όταν κάνεις προπονήσεις και προετοιμασία με τον Ολυμπιακό όπου και να πας είσαι έτοιμος. Μου έλειπε λίγο ο ρυθμός, αλλά τον βρήκα στα 3-4 πρώτα παιχνίδια».

Για το αν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό του στον ΑΠΟΕΛ:

«Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, 14 του μηνός είναι η φιέστα αν δεν κάνω λάθος και από εκεί και πέρα είμαι σε άδεια και είμαι πάλι παίκτης του Ολυμπιακού. Αυτή ήταν η συμφωνία, το δεύτερο μισό να είμαι παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Όλα πήγαν καλά, πήρα το πρωτάθλημα και μετά θα είμαι πάλι παίκτης του Ολυμπιακού».

Για το ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει πιο νωρίς τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές όταν καθόμαστε βαριόμαστε κιόλας. Αυτό μόνο καλό θα μας κάνει».

Για την σχέση του με τον προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα και τα δημοσιεύματα μετά τον δανεισμό του:

«Αυτά τα έβλεπα και γελούσα. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον κύριο Σίλβα. Μιλήσαμε και ξηγηθήκαμε. Έπρεπε να πάω κάπου και να βρω τα πατήματα. Είναι όλα ψέματα ότι είχαμε κακές σχέσεις. Επαγγελματίας ο κύριος Σίλβα προς εμένα και εγώ προς αυτόν. Ό,τι βγήκε προς τα έξω, ότι δεν χαιρέτησα και δεν είχαμε καλές σχέσεις είναι… να είχαμε να λέγαμε. Ο κύριος Σίλβα είναι προπονητής του Ολυμπιακού, οι σχέσεις είναι τυπικές, όπως με όλους τους παίκτες, γιατί ο προπονητής πρέπει να κρατάει αποστάσεις απ’ όλους τους παίκτες.»

Για το αν παρακολουθούσε τους “ερυθρόλευκους” από την Κύπρο:

«Έβλεπα συνέχεια τον Ολυμπιακό».

Για το τι παραπάνω χρειάζεται ο Ολυμπιακός:

«Είναι θέμα συγκυριών. Δεν του λείπει κάτι του Ολυμπιακού. Βγάζει σεβασμό στην Ευρώπη, αλλά είναι θέμα συγκυριών. Η ομάδα δεν προχώρησε φέτος στην Ευρώπη, αλλά δεν πρέπει να το βάζει κάτω. Έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Έχει φτάσει η στιγμή ο Ολυμπιακός να κάνει το κάτι παραπάνω».

Για το ότι πολλοί υποτιμούν το κυπριακό πρωτάθλημα:

«Το έχω ακούσει πολλές φορές, αλλά δεν γίνεται να υποτιμήσεις κάτι, όταν ο ΑΠΟΕΛ έχει 10 εκατομμύρια μπάτζετ και έχει κάνει πορείες στην Ευρώπη».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...