Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ ντύθηκε όπως οι δύο καλεσμένοι της;!

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ ντύθηκε όπως οι δύο καλεσμένοι της;!

Ελθισαβετ

Αδιαμφισβήτητα είναι μια άβολη στιγμή να τύχει σε κάποια κυρία να εμφανιστεί σε μία επίσημη εκδήλωση- κατά κύριο λόγο- με την ίδια ενδυματολογική επιλογή κάποιας άλλης παρευρισκόμενης.

Μπορεί να έχει συμβεί σε κάποιες από εσάς, αλλά δύσκολα θα πιστεύαμε ότι θα μπορούσε  να συμβεί ποτέ στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Τα περισσότερα από τα φορέματα, τα καπέλα και τα παλτό της είναι φωτεινά, πολύχρωμα και μοναδικά. Φανταστείτε τι μπορεί να έγινε όταν η βασίλισσα συναντήθηκε με τον Ύπατο Αρμοστή της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Νιγηρίας και τη σύζυγό του με σχεδόν ίδια ρούχα.

Η 91χρονη μονάρχης φορούσε ένα μοβ, λευκό και πράσινο φλοράλ φόρεμα και παρόλο που ο κύριος και η κυρία Ογκουντάντε δεν φορούσαν ακριβώς το ίδιο σχέδιο, ήταν εντυπωσιακά όμοια.

1

Ο Τζορτζ Ογκουντάντε φορούσε την παραδοσιακή ανδρική ενδυμασία της Νιγηρίας, γνωστή ως Αγκμπάντα ενώ η σύζυγό τους το Buba and Gele. Οι εκπρόσωποι της Νιγηρίας συναντήθηκαν με τη βασίλισσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να παρουσιάσουν μια επιστολή αξιοπιστίας.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/312963-Giati-e-basilissa-Elisabet-ntytheke-opos-oi-dyo-kalesmenoi-tes ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...