Γουότφορντ-Μάντσεστερ Γιουν. στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γουότφορντ-Μάντσεστερ Γιουν. στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λόγκο

Τα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής της Premier League και της Ligue 1, καθώς και οι αγώνες των Κυπέλλων Ελλάδας, Ιταλίας και Ισπανίας, ξεχωρίζουν στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Ο αγώνας της Premier League, Γουότφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα διεξαχθεί σήμερα, στις 22:00, περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του. 

Η Γουότφορντ βρίσκεται στην όγδοη θέση της Premier League και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Νιούκαστλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεύτερη στη βαθμολογία, 8 βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι και το Σάββατο κέρδισε με 1-0 εντός έδρας τη Μπράιτον. 

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα για το Ματς του Κουπονιού, Γουότφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

                            Τρία Super Παρολί για επιπλέον κέρδη από τον ΟΠΑΠ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει και τρία Super Παρολί, με αγώνες της Premier League και της Ligue 1. Τα Super Paroli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας και οι αποδόσεις τους διατηρούνται αμετάβλητες.

Το σημερινό Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μπράιτον, της Τότεναμ και της Γουέστ Μπρομ. Η τριάδα δίνει απόδοση 8,16 και με το Super Παρολί η απόδοσή της ανεβαίνει στο 9,25.

Δύο ακόμη Super Παρολί προσφέρονται για τους αυριανούς αγώνες. Το πρώτο, έχει τα over 2,5 στους αγώνες Ναντ-Μονακό, Λυών-Λιλ και Μετς-Μαρσέιγ και ανεβάζει την απόδοση από το 3,68 στο 4,15. Το δεύτερο, περιλαμβάνει τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Λίβερπουλ και της Έβερτον και πληρώνει 3,40 ενώ η απόδοση της τριάδας είναι 3,05.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/311494-Goyotphornt-Mantsester-Gioyn-sta-Mats-toy-Koyponioy-toy-PAME-STOICHEMA ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...