Γυναίκες και παιδιά περπατούν ανάμεσα στα αποκεφαλισμένα πτώματα Σύρων σταρτιωτών

Γυναίκες και παιδιά περπατούν ανάμεσα στα αποκεφαλισμένα πτώματα Σύρων σταρτιωτών
Για μήνες η κτηνωδία που λαμβάνει χώρα στη Συρία έχει μετατραπεί σε μία προπαγάνδα που στόχο έχει να τρομάξει τον κόσμο ενισχύοντας τους φόβους για τρομοκρατικά χτυπήματα.
Η ζωή, κάτω από τους κανόνες που επιβάλει η κυριαρχία του Ισλαμικού Κράτους, αποκαλύπτει τις μακροχρόνιες επιπτώσεις της βαρβαρότητας των τζιχαντιστών, με αποκορύφωμα γυναίκες και παιδιά να περπατούν ανάμεσα στα αποκεφαλισμένα πτώματα Σύρων στρατιωτών, χωρίς να τους ρίχνουν δεύτερη ματιά.

Ανεπηρέαστοι οι άμαχοι από το φρικιαστικό θέαμα των πτωμάτων σε αποσύνθεση, οι πολίτες δεν γυρίζουν ούτε το κεφάλι τους να κοιτάξουν τα άψυχα κορμιά των ανδρών που έχουν τοποθετηθεί σε φράχτες όλης της πόλης, η οποία έχει μετατραπεί σε κομβικό σημείο στρατολόγησης για των τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας πολίτης στην MailOnline, «μισούν τις δολοφονίες, αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν εξαιτίας του φόβου που νιώθουν».

Με αυτόν τον τρόπο οι τζιχαντιστές προσπαθούν να στείλουν ένα μήνυμα, στο πλαίσιο της εκστρατείας τρόμου ενάντια στη Συρία και το Ιράκ.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...