Γ. Σωτηρόπουλος: Νέα αντιδεοντολογική ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Τσιχριτζή

Τα γεγονότα έχουν την δική τους δυναμική ακόμη και όταν αποσιωπούνται, παρά ταύτα είμαστε υποχρεωμένοι, ως «Επιμελητηριακή Ανανέωση», να ενημερώσουμε τους επιχειρηματίες  της Αιτωλοακαρνανίας πως για μια ακόμη φορά ο θεσμός του Επιμελητηρίου χρησιμοποιήθηκε  για την προεκλογική εκστρατεία του αντίπαλου συνδυασμού.

Παραθέτουμε,  για του λόγου το αληθές, φωτογραφία από την παρουσία μας την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στην μεταφορά της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας στα νέα της γραφεία, δια του υποψηφίου μας για την προεδρεία του Επιμελητηρίου Γιώργου Σωτηρόπουλου.

Εκδήλωση για την οποία το γραφείο του απερχόμενου προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας έβγαλε ανακοίνωση, σήμερα 20 Νοεμβρίου, αλλά ανέφερε μόνο όσους είδε ο αντίπαλος συνδυασμός!

Εκεί όπου δεν μας δόθηκε ο λόγος, φυσικά, και όπου αν δεν μας ανέφερε ο πρόεδρος  της ΓΣΕΒΕΕ. κ. Γ. Καββαθάς μάλλον θα επιχειρείτο να μην ακουστεί ότι υπήρξαμε στον χώρο!

Κι όμως, παρά της άοκνες προσπάθειες τις Ομοσπονδίας ΕΒΕΣΝΔ και του προέδρου της κ. Δαβανέλλου να μας εξαφανίσει από την εκδήλωση, εμείς είχαμε επαφές με τον επιχειρηματικό κόσμο της Ναυπακτίας και μάλιστα εγκάρδιες και με εξαιρετική απήχηση.

Επαναλαμβάνουμε, ότι η δεοντολογία δεν είναι αυτή που φαντάζονται όσοι θεωρούν το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας τσιφλίκι τους.

Θεωρούμε, παρεμπιπτόντως, ότι η αποσιώπηση της δικής μας παρουσίας στο συγκεκριμένο γεγονός και, αντιθέτως, η πλούσια προβολή του απερχόμενου προέδρου κ. Τσιχριτζή από τον έγκριτο τηλεοπτικό σταθμό «Αχελώος TV» ήταν συμπτωματική και δεν υπέκρυπτε καμία σκοπιμότητα.

Όλα τα παραπάνω  φυσικά τελειώνουν με την νίκη της «Επιμελητηριακής Ανανέωσης» σε λιγότερο από ένα μήνα στις εκλογές για την αλλαγή στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

δελτίο τύπου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...