ΔΗΜΤΟ Ναυπακτίας για Κέντρο Υγέιας: Καλούμε τα κυβερνητικά στελέχη να εγκαταλείψουν τα επικοινωνιακά τεχνάσματα

Τα αντανακλαστικά της Κυβερνητικής μηχανής

 και η μετάβαση από το «κανένα πρόβλημα» στις εξαγγελίες και στα «…ΘΑ».

 Ασθμαίνοντας και ιδρώνοντας, όψιμα –όπως πάντα- η κυβερνητική μηχανή κινητοποιήθηκε σήμερα 18 Ιουνίου, ενώ είχε ήδη κατατεθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σχετική επερώτηση για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου από τον Τομέα Υγείας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τους Βουλευτές της περιφέρειάς μας (κ.κ. Οικονόμου, Φωτήλα, Σαλμά και Καραγκούνη) στις 15 Ιουνίου.

Μετά την επερώτηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ακολούθησε η μετάβαση από τις δηλώσεις της Διευθύντριας του Κ.Υ. Ναυπάκτου «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ» στην ανακάλυψη σοβαρών προβλημάτων υποδομών του ΚΥ, καθώς και η προώθηση από τον Υποδιοικητή  της 6ης  Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ζαμπάρα των σχετικών λύσεων, όπως η εκ βάθρων αντικατάσταση του δαπέδου καθώς και η γενικότερη συντήρηση του κτιρίου, η αντικατάσταση του ακτινολογικού εμφανιστηρίου έως και η ένταξή τους σε προγράμματα με σκοπό την επίλυσή τους…

Οι ντόπιοι Αντιδήμαρχοι προσέτρεξαν κατόπιν εορτής επί των προβλημάτων, τα οποία με «μαγικό τρόπο» εμφανίστηκαν με την παρουσία των κυβερνητικών – δημοτικών στελεχών, ώστε να δοθούν οι «κατάλληλες λύσεις».

Είναι προφανές ότι τα κυβερνητικά στελέχη διεξάγουν έναν προεκλογικό επικοινωνιακό αγώνα δρόμου ώστε να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για την κυβέρνηση, εφαρμόζοντας τη γνωστή τακτική του αποπροσανατολισμού.

Τονίζουμε ότι τα προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας δεν είναι το καταλληλότερο πεδίο για την άσκηση μικροκομματικής πολιτικής και παροχολογίας.

Καλούμε τα κυβερνητικά στελέχη να εγκαταλείψουν τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να σκύψουν επάνω από τα σοβαρά προβλήματα του Συστήματος Υγείας που έχει δημιουργήσει η υποχρηματοδότηση λόγω της ανερμάτιστης οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τσερπέλης Νικόλαος

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μακκός Νικηφόρος

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Λουκόπουλος Αριστείδης

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...