Δάγκωσε ένα βραστό αυγό και παραλίγο να της σπάσει το δόντι. Μόλις είδε ΤΙ είχε μέσα, δεν πίστευε στα μάτια της! (Εικόνα)

Δάγκωσε ένα βραστό αυγό και παραλίγο να της σπάσει το δόντι. Μόλις είδε ΤΙ είχε μέσα, δεν πίστευε στα μάτια της! (Εικόνα)

βραστό αυγό

Πολλοί άνθρωποι τρώνε αβγά καθημερινώς για πρωινό. Μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς τρόπους και είναι πλούσια σε πρωτεΐνη. Ωστόσο, η Sally Thompson από το Cumbra του Ηνωμένου Βασιλείου δεν πρόκειται να κοιτάξει τα αβγά με τον ίδιο τρόπο ξανά!

Στο παρακάτω βίντεο η Sally αφηγείται μια πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία της με ένα αβγό. Είχε φτιάξει βραστά αβγά για πρωινό όταν ανακάλυψε κάτι εντυπωσιακό.

«Πήρα ένα αβγό, το καθάρισα και μετά ένιωσα κάτι σκληρό στο στόμα μου», είπε η 39χρονη. «Έπεσε στο πιάτο και δεν μπορούσα να καταλάβω από πού είχε έρθει – νόμιζα ότι έπεσε από μένα».

Η Sally δάγκωσε ένα αβγό και ανακάλυψε ένα μικρό διαμάντι στο στόμα της.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω από πού είχε έρθει», είπε. «Μόνο από το αβγό μπορούσε να είχε πέσει».

Κανείς δεν ξέρει πώς κατέληξε το διαμάντι μέσα στο αβγό, όπως αναφέρει το fumara. Ένας κοσμηματοπώλης ενημέρωσε τη Sally ότι πρόκειται πιθανότατα για κυβική ζιρκόνια.

Κάποιοι λένε ότι ίσως η κότα να κατάπιε το «διαμάντι» και με κάποιο τρόπο να κατέληξε στο αβγό!

αβγό

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/289481-Dagkose-ena-brasto-aygo-kai-paraligo-na-tes-spasei-to-donti-Molis-eide-TI-eiche-mesa-den-pisteye-sta-matia-tes-Eikona ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...