Δήμος Ναυπακτίας:Εμπιστευόμαστε τους μηχανικούς της πόλης μας.Ανάγκη για στενή συνεργασία.!!!

-Δελτίο τύπου εξέδωσε πριν λίγο ο δήμος Ναυπακτίας σχετικά με τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τους μηχανικούς της πόλης μας τη Δευτέρα το απόγευμα ο δήμαρχος στο γραφείο του.Σε γενικές γραμμές σας είχαμε περιγράψει το κλίμα που επικράτησε κατά τη συνάντηση και σήμερα έρχεται το δελτίο τύπου που αποτυπώνει την συνάντηση αυτή:

Συνάντηση με τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων των μηχανικών και των αρχιτεκτόνων της πόλης είχε σήμερα οι  Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γιάννης Μπουλές και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών κ. Μαρία Ζιαμπάρα.

Η συνάντηση έγινε ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου προκειμένου να υπάρξουν διευκρινίσεις σχετικά με την τοποθέτησή του για θέματα συνεργασίας με τους μηχανικούς της πόλης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στους μηχανικούς της πόλης και υπογράμμισε τη συνεργασία που είχε η Δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου μέχρι σήμερα σε μια σειρά από κρίσιμα θέματα όπως το οικιστικό, το ΓΠΣ, ο σχεδιασμός βασικών έργων υποδομής όπως το κτίριο για ΑΜΕΑ, το Κέντρο Ναυπηγικής Τέχνης κλπ που έγιναν δωρεάν από μηχανικούς μέλη των δυο συλλόγων.

Η αναφορά που έγινε από το Δήμαρχο στη συνέντευξη για έλλειψη οργανωμένων τεχνικών γραφείων στη Ναύπακτο έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με γραφεία πολεοδομικών και κυκλοφοριακών μελετών για τις υπηρεσίες των οποίων ο Δήμος από προηγούμενες δημοτικές περιόδους έχει συνεργασίες με γραφεία της Πάτρας και της Αθήνας, γεγονός που διατήρησε και η σημερινή δημοτική αρχή.

Όλες οι άλλες υπηρεσίες παρέχονται από τους μηχανικούς της πόλης μας οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν σε σύνθετα έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος μας για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του.

Προς την κατεύθυνση αυτή και οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη για στενή συνεργασία ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι πόροι της νέας προγραμματικής περιόδου για να δημιουργηθούν σύγχρονες υποδομές προς όφελος της κοινωνίας μας και των επισκεπτών του Δήμου μας.

 

                                        



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαι μηχανικός και νοιώθω υπερήφανος. Αυτό ταυτόχρονα σημαίνει ότι διαθέτω και το αντίστοιχο IQ να αντιλαμβάνομαι την κουτοπονηριά από όπου κι αν εκπορεύεται. Στην προκειμένη περίπτωση τα διαμειβόμενα δεν με εκφράζουν και λυπάμαι βαθύτατα για τους συναδέλφους που δέχτηκαν να παίξουν ρόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...