Δίδυμο Διαμαντίδη – Σπανούλη θέλει ο Κοντονής

Στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή, βρέθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, το πρωί της Τρίτης, έπειτα από πρόσκληση του υφυπουργού Αθλητισμού. Ο κ. Κοντονής, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», αφού πρώτα εξήγησε το λόγο για τον οποίο απουσίασε από το «Diamonds Are Forever», στη συνέχεια παρότρυνε τον «3D» να μείνει κοντά στο άθλημα με το παλαίμαχο πια παίκτη να τονίζει πως είναι και δικιά του επιθυμία. Κατά την διάρκεια της συζήτησης τους, ο υφυπουργός βλέποντας το μεγάλο ενδιαφέρον που τρέφει ο Διαμαντίδ

Στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή, βρέθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, το πρωί της Τρίτης, έπειτα από πρόσκληση του υφυπουργού Αθλητισμού.

Ο κ. Κοντονής, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», αφού πρώτα εξήγησε το λόγο για τον οποίο απουσίασε από το «Diamonds Are Forever», στη συνέχεια παρότρυνε τον «3D» να μείνει κοντά στο άθλημα με το παλαίμαχο πια παίκτη να τονίζει πως είναι και δικιά του επιθυμία.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τους, ο υφυπουργός βλέποντας το μεγάλο ενδιαφέρον που τρέφει ο Διαμαντίδης για τα κοινωνικοπολιτικά θέματα, του έκανε μία πρόταση η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει ιδιαίτερα στην μείωση των επεισοδίων οπαδικής βίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοντονής πρότεινε στον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να επισκεφτεί μαζί με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, σχολεία, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο στα μικρά παιδιά, ότι οι παίκτες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν έξω από τις 4 γραμμών του γηπέδου.

Φυσικά ο Διαμαντίδης απάντησε θετικά στην πρόταση, καθώς η βία στα γήπεδα είναι ένα θέμα που τον προβληματίζει ιδιαίτερα και θα ήθελε να συμβάλει στην αντιμετώπισή του.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...