Δείτε γιατί η Χίλαρι Κλίντον ταυτίζεται με τη Σέρσεϊ Λάννιστερ του Game of Thrones

Δείτε γιατί η Χίλαρι Κλίντον ταυτίζεται με τη Σέρσεϊ Λάννιστερ του Game of Thrones

Η Χίλαρι Κλίντον ταυτίζεται με την ηρωίδα, Σέρσεϊ Λάννιστερ, από τον κόσμο του Game of Thrones όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο, με τίτλο «What Happened», το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, σε ένα απόσπασμα του βιβλίου της σχολιάζει πως κατά την προεκλογική της εκστρατεία αισθάνθηκε την ίδια ντροπή και κατακραυγή που δέχθηκε η Σέρσεϊ Λάννιστερ.

Η Χίλαρι Κλίντον αναφέρθηκε στην περίοδο που οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ ζητούσαν έντονα την φυλάκιση της μετά την απόφαση του επικεφαλής το FBI να επανεξετάσει τα e-mails της, τα οποία σχετίζονταν με τη χρήση ιδιωτικού ηλεκτρονικού διαμετακομιστή (προσωπικός λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) την περίοδο που η Κλίντον ασκούσε τα καθήκοντα της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Όπως έγραψε η ίδια: «Τα πλήθη στις ομιλίες του Τραμπ ζητούσαν τη φυλάκιση μου περισσότερες φορές από όσες μπορώ να μετρήσω. Φώναζαν “Ένοχη! Ένοχη!» όπως οι θρησκευόμενοι φανατικοί στο Game of Thrones που φώναζαν ”Ντροπή! Ντροπή!” την ώρα που η Σέρσεϊ Λάννιστερ περπατούσε προς το Κόκκινο Φρούριο».

Η Κλίντον παραλλήλισε την περιπέτεια της ίδιας με το φινάλε του πέμπτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, όταν η Σέρσεϊ Λάννιστερ αναγκάστηκε να περπατήσει γυμνή στους δρόμους της πόλης, όσο οι πολίτες την έβριζαν και της πετούσαν αντικείμενα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/301112-Deite-giati-e-CHilari-Klinton-taytizetai-me-te-Sersei-Lannister-toy-Game-of-Thrones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...