Δείτε ποιο Ελληνικό όνομα έδωσε στην κόρη της η Σερένα Γουίλιαμς

Δείτε ποιο Ελληνικό όνομα έδωσε στην κόρη της η Σερένα Γουίλιαμς

Δείτε ποια Ελληνικό όνομα έδωσε στην κόρη της η Σερένα Γουίλιαμς

Έχει περάσει μόλις ένας μήνας από τότε που η Σερένα Γουίλιαμς έφερε στον κόσμο την κόρη της. Η 36χρονη τενίστρια, που βρίσκεται σταθερά από το 2009 στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, δεν χορταίνει να περνάει χρόνο με την κόρη της και να μοιράζεται τρυφερές στιγμές μαζί της με τους ακόλούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το όνομα που αποφάσισαν να δώσουν στην κόρη τους η Γουίλιαμς, μία από τις ισχυρότερες γυναίκες στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό «Time», και ο αρραβωνιαστικός της Αλέξις Οχάνιαν, συνιδρυτής του Reddit, παραξένεψε πολλούς.

Η δεσποινίς Οχάνιαν πήρε το όνομα Αλέξις-Ολυμπία. Αρχικά, το ζευγάρι δεν ήθελε να εξηγήσει πώς αποφάσισε να δόση στην κόρη του αυτό το ελληνοπρεπές όνομα, ωστόσο η Σερένα Γουίλιαμς έκανε την αποκάλυψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

Όπως εξήγησε η σπουδαία τενίστρια, όταν κέρδισε το τελευταίο Αυστραλιανό Open ήταν δύο μηνών έγκυος στην κόρη της κι έτσι αποφάσισε να συνδυάσει στο όνομά της την νίκη της και την εγκυμοσύνη της. Δηλαδή τα αρχικά «Α» και «Ο» του Αυστραλιανού Open με τα αρχικά «Α» και «Ο» του ονόματος Αλέξις- Ολυμπία.

«Είναι αστείο το γεγονός πως τα αρχικά του ονόματος της κόρης μου είναι AO όπως και το Australian Open που κέρδισε μαζί μου», έγραψε στο Twitter η Σερένα Γουίλιαμς.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303849-Deite-poio-Elleniko-onoma-edose-sten-kore-tes-e-Serena-Goyiliams ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...