Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (Εικόνες)

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (Εικόνες)

Ιησούς από τη Ναζαρέτ. Χωρίς καμιά αμφιβολία πρόκειται για την πιο πετυχημένη τηλεοπτική «διήγηση» της ιστορίας της ζωής του Θεανθρώπου. 

Μια εμβληματική ταινία άρρηκτα συνδεδεμένη με το Πάσχα. Μια ταινία επιτυχημένη κατά κοινή ομολογία, μια επιτυχία που εξακριβώνεται και μόνο από το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο έχουν ταυτίσει την εικόνα που έχουν στο νου για τον Ιησού, με τον πρωταγωνιστή της σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, Ρόμπερτ Πάουελ. 

Πρόκειται για μια σειρά που παρότι μοιάζει να γυρίστηκε χθες, η αλήθεια είναι ότι γυρίστηκε μεταξύ 1975 και 1976. Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά από το Ιταλικό κανάλι RAI 1 στις 27 Μαρτίου 1977.

Σίγουρα, μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σειράς οφείλεται στον ίδιο τον Πάουελ, ο οποίος πέρα από αυτή τη σειρά δεν κατάφερε να κάνει κάποια άλλη επιτυχία. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» κάνει κάθε χρόνο επιτυχία… 

Πάντως ο ίδιος δεν φαίνεται να δυσαρεστείται από το γεγονός ότι δεν κατόρθωσε να κάνει κάποια άλλη επιτυχία. Του αρκεί αυτή, η οποία ξεπέρασε και κάθε προσδοκία: «Πραγματικά ελπίζω στο μνημόσυνό μου, να με θυμούνται και να με αποκαλούν όλοι ως «τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού».

Οταν έγιναν τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς ο Πάουελ ήταν 31 ετών. Σήμερα διανύει το 74ο έτος της ζωής του και φυσικά είναι αρκετά διαφορετικός από τότε. Διατηρεί βέβαια το ίδιο διαπεραστικό γαλάζιο βλέμμα… 

Το 2015
Το 2014Το 2012Το 2011
Το 2007
 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/327726-Deite-pos-einai-semera-o-Iesoys-apo-te-Nazaret-Eikones ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...