Δείτε το απίστευτο χριστουγεννιάτικο δώρο που έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ στο… προσωπικό της

Δείτε το απίστευτο χριστουγεννιάτικο δώρο που έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ στο… προσωπικό της

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους υπαλλήλους να λαμβάνουν χριστουγεννιάτικα δώρα ή μπόνους από τα αφεντικά τους και σε αυτό δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση οι οι άνθρωποι που εργάζονται για την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με αξιωματούχους των ανακτόρων η Αυτού Μεγαλειότης προσέφερε δώρα στα 1.500 μέλη του προσωπικού της που φροντίζει το… βασιλικό  νοικοκυριό. 

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας, η Βασίλισσα έδωσε μία χριστουγεννιάτικη… πουτίγκα σε κάθε μέλος του προσωπικού, μία παράδοση που τηρείται από τον παππού της βασιλιά Γεώργιο Ε’.

1

Οι πουτίγκες παραδίδονται σε πακέτα από το επίσημο Ταχυδρομείο και την Αστυνομία του παλατιού και συνοδεύεται από μια κάρτα με ευχές από τη Βασίλισσα και το Δούκα του Εδιμβούργου. 

Τα προηγούμενα χρόνια, τα δώρα ήταν από τα Harrods ή κάποιο άλλο μεγάλο πολυκατάστημα, αλλά πλέον, για να μειωθούν τα έξοδα του παλατιού, αρκούνται σε μια πουτίγκα από τα Tesco. 

Επιπλέον, οι υπάλληλοι που εργάζονται για τη Βασίλισσα για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι ελαφρώς πιο επωφελημένοι αφού παίρνουν ως δώρο κι ένα voucher.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/313862-Deite-to-apisteyto-christoygenniatiko-doro-poy-ekane-e-Basilissa-Elisabet-sto-prosopiko-tes ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...