Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου Αμπελακιώτισσας.

Παρά τις οικογενειακές, επαγγελματικές και διάφορες υποχρεώσεις που έχουμε όλοι μας, και παρά τις δύσκολες εποχές που περνάμε θα προσπαθήσουμε και φέτος να φέρουμε σε πέρας τις καλοκαιρινές δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, συνεχίζοντας και ενισχύοντας τις παλιές και διοργανώνοντας νέες, πάντα με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των χωριανών μας, την ανάδειξη και προβολή του χωριού μας, προσελκύοντας φίλους και ξένους να το επισκεφτούν και να συμμετέχουν!
Η έννοια της λέξης “εθελοντισμός” κατανοούμε οτι είναι πολύ δύσκολη στις μέρες μας, όμως όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο του, και σας καλούμε όλους τους χωριανούς να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε τις δράσεις μας όπως και πέρυσι! Παράλληλα συνεχίζουμε τα έργα στο χωριό μας και ευχαριστούμε όλους για την οικονομική και ηθική στήριξη.

Οι φετινές μας εκδηλώσεις και δράσεις Ιούλιο και Αυγουστο θα είναι:

– 18ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ (Κυριακή μεσημέρι 15 Ιουλίου)
Ο Σύλλογος όπως κάθε χρόνο θα προσφέρει δωρεάν γλέντι με δημοτική παραδοσιακή ορχήστρα, και θα διαθέσει δωρεάν σαλάτες, φέτες, πίτες και γλυκά! Θα υπάρχουν ντόπια ψητά κρέατα και σουβλάκια, κρασιά, μπύρες και ποτά σε οικογενειακές τιμές!
Όσες κυρίες επιθυμούν να μας προσφέρουν όπως κάθε χρόνο τις εκλεκτές πίτες και γλυκά τους!

– 2ο RIVER PARTY (Μάζωξη στο ποτάμι “Κότσαλος” Κυριακή 12 Αυγούστου)
Ο Σύλλογος θα διαθέσει δωρεάν σουβλάκια και αναψυκτικά για τα μικρά παιδιά!
Ώρα έναρξης 11:00 π.μ. Θα υπάρχει μουσική και διαμορφωμένος χώρος για αναψυχή!

– 2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
Μετά την περυσινή επιτυχημένη εκδήλωση, οργανώνουμε με περισσότερο μεράκι και φέτος τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και ώρα 8:30 μ.μ. το διαγωνισμό τραγουδιού και στη συνέχεια αναβίωση εθίμου παραδοσιακού τραγουδιού στην παρέα «με το στόμα». Θα ξεκινήσουμε πάλι με τα μικρά παιδιά και στη συνέχεια όσοι επιθυμούν θα λάβουν μέρος!
Για τη βραδιά αυτή θα προσφέρουν δωρεάν στους συμμετέχοντες από ένα ψητό κατσίκι ο Κώστας Ευαγ. Τσόγκας και ο Γιώργος Πετσίνης (Ζωράκης), τους ευχαριστούμε πολύ!

– 3ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΩΤΗΣ
Και φέτος μέσα στον Αύγουστο θα διεξαχθεί το τουρνουά δηλωτής!

– ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΣΒΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΚΑΚΑΒΟΥ (με μάζωξη στη βρύση ΚΑΤΗΧΩΡΙΤΗ)

Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο αντάμωμα ή νωρίτερα με ανακοίνωση, θα διοργανωθούν δύο περίπατοι. Ένας στην πηγή «Πέσβενη» και ο δεύτερος περίπατος στο μονοπάτι για το φαράγγι του Κάκαβου με μάζωξη στην πηγή «Κατηχωρίτη». Ο Σύλλογος θα διαθέσει λουκούμια στους συμμετέχοντες!

– 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ PING PONG ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ
Ο γαμπρός του χωριού μας Δημ. Σαραντόπουλος προσφέρει επιτραπέζιο παιχνίδι ping pong το οποίο έχει στηθεί στον προθάλαμο του μουσείου και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα μικρά «κοϊτσανόπουλα» για το 1ο τουρνουά, και θα διεξαχθεί γύρω στις αρχές Αυγούστου!

-ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Θα διεξαχθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο του Αυγούστου στην πλατεία του χωριού

Σας καλούμε χωριανούς και φίλους σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις-δράσεις του Συλλόγου μας. Επίσης καλούμε όσους χωριανούς και μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική βοήθεια!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...