Δεκάδες συλλήψεις σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Δεκάδες συλλήψεις σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Στην Πελοπόννησο

Επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αλλά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 158 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 80, που κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν μεταξύ άλλων, τρία άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, 10 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, τρία άτομα για παράβαση του νόμου περί όπλων, τρία ακόμα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, δύο άτομα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο κ.ά..

Ακόμη, στο πλαίσιο των ερευνών που έκανε η Αστυνομία, εξιχνιάστηκαν υποθέσεις κλοπών σε Μεσσηνία και Λακωνία και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων ατόμων. Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 717 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 378 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 19 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/307874-Dekades-syllepseis-se-megale-astynomike-epicheirese ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...