Δεν θέλει και αλλη ήττα η εθνική ομάδα

Δεν θέλει και αλλη ήττα η εθνική ομάδα

Τέλος στο σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη θέλει να βάλει απόψε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία αντιμετωπίζει στο Μπέλφαστ την Β.Ιρλανδία (21:45, ΕΡΤ1, OTE Sport 1) για την προκριματική φάση του EURO 2016.

Βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει μόνο στους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου και αν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Ελλάδα, τότε θα πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στην τελική φάση, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα χρειαστεί να δώσουν μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική αφού θα απειλούνται από την Ουγγαρία.

Η Εθνική μας από την πλευρά της μετά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μόρας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, καλείται να βγάλει εγωισμό στο χορτάρι. Να παλέψει κυρίως για την υπόληψή της και το μέλλον, το οποίο επικεντρώνεται πλέον στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας για το 2018.

Ο Κώστας Τσάνας δεν έχει στη διάθεσή του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αλλά και τον Κώστα Μανωλά, κάτι που σημαίνει ότι παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μόρας. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Τοροσίδη και Χολέμπας στα άκρα. Τζιόλης, Σάμαρης και Κονέ θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμά ενώ η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Φορτούνη, Μήτρογλου και Καρέλη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...