Δεν παίζεται φέτος ο ΠΑΟΚ έκανε το θαύμα

Δεν παίζεται φέτος ο ΠΑΟΚ έκανε το θαύμα

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Μακ, άγγιξε τη νίκη με την Ντόρτμουντ στην κατάμεστη Τούμπα, αλλά μια… γκάφα του Ολσεν έφερε το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα.

Ετσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε 2η ισοπαλία στον όμιλο του Europa League, έχοντας δύο βαθμούς, την ώρα που η Κράσνοτσαρ κέρδισε 2-1 την Καμπάλα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», άντεξε στην αφόρητη πίεση της Ντόρτμουντ, την «χτύπησε» με τον Μακ, όμως το λάθος του Σουηδού τον έκανε να νιώθει ικανοποιημένος ακόμη και με τον βαθμό, 1-1, στην Τούμπα. Η Ντόρτμουντ φλέρταρε με το γκολ από το ξεκίνημα, δεν το πέτυχε, και ο Σλοβάκος την τιμώρησε στην… μισή ευκαιρία που του δόθηκε και τελείωσε υποδειγματικά στο 34ο λεπτό. Ωστόσο, ο Ολσεν… λύγισε στην πίεση των Γερμανών στην επανάληψη με το σημαντικό λάθος του στο γκολ.

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ με την έναρξη του β’ ημιχρόνου πέταξαν καπνογόνα, δημιούργησαν ένταση και άναψαν φωτιά σε μία εξέδρα της Τούμπας με τον ρέφερι να διακόπτει προσωρινά τον αγώνα.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε (85’ Χαρίσης), Σάμπο, Κωνσταντινίδης, Ροντρίγκες, Μακ (73’ Ζάιρο), Μπερμπάτοφ (89’ Πέλκας)

Ντόρτμουντ (Τόμας Τούχελ): Βαϊντεφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Μπεντερ, Παρκ, Βιγκλ (65’ Σμέλτσερ), Κάστρο, Χόφμαν, Μχταριάν (65’ Ράμος), Γιανουζάι (84’ Λάιτνερ), Ρόις

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE τον αγώνα της Τούμπας το iefimerida

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ντόρτμουντ 4

2. Κράσνονταρ 3

3. ΠΑΟΚ 2

4. Καμπάλα 1

Περισσότερα σε λίγο…

Τα γκολ του αγώνα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...