Διάκριση μαθητών 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2015.

 Οι επιτυχίες συνεχίζονται για το 3ο Γυμνάσιο. Μετά την Αστρονομία επιτυχίες είχαμε πανελλήνια και στη Φυσική. Στα πλαίσια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής 2015, μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, διακρίθηκαν, για τρίτη συνεχή χρονιά, εξασφαλίζοντας πολύ καλή σειρά στη γενική κατάταξη. Συγκεκριμένα ο μαθητής της Γ τάξης Καπεντζώνης Νικόλαος του Γεωργίου της Γ τάξης, μετά την 4η θέση που είχε εξασφαλίσει στο διαγωνισμό της προηγούμενης χρονιάς, φέτος πρώτευσε. Εξασφάλισε την πρώτη (1η) θέση στην πανελλήνια κατάταξη. Διακρίθηκαν επίσης:

  • Από τη Γ΄ τάξη, η Λαμπρινή Βασιλοπούλου του Γεωργίου και ο Θανάσης Κυριαζής του Βασιλείου
  • Από τη Β΄ τάξη ο Παναγιώτης Καπεντζώνης του Νικολάου
  • Από την Α΄ τάξη η Σωτηρία Καπεντζώνη του Γεωργίου, η Βασιλική Αποστολοπούλου του Δημητρίου και ο Αλέξης Δούρος του Χαραλάμπους

Η πανελλήνια επιτυχία των μαθητών μας, κάνει περήφανους γονείς και εκπαιδευτικούς  και ταυτόχρονα αποτελεί  επιβεβαίωση της δουλειάς που γίνεται στο 3ο Γυμνάσιο.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουμε τους διακριθέντες μαθητές και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν τόσο οι οικογένειες τους, αλλά και οι διδάσκοντες καθηγητές, ο κ. Δρίβας Ανάργυρος και ο κ. Πατσαούρας Κων/νος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...