Αυτό είναι το όνομα της παράταξης Παπαθανάση. “Αλλάζουμε μαζί τη Ναυπακτία”

Σας ανακοινώνουμε πρώτοι το όνομα της παράταξης Παπαθανάση.Η νέα δημοτική παράταξη λοιπόν του πρώην δημάρχου Ναυπάκτου που θα διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των πολιτών της  Ναυπακτίας έχει το όνομα:ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

 

Το όνομα  και το σήμα του συνδυασμού του, έδωσε  στην δημοσιότητα ο υποψήφιος  δήμαρχος  Ναυπακτίας  κ. Θανάσης Παπαθανάσης .

Το όνομα του συνδυασμού  είναι «Αλλάζουμε μαζί τη Ναυπακτία».

«Το όνομα του συνδυασμού μας, σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής, για τη Ναυπακτία. Συναισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη των πολιτών για αλλαγή του κατεστημένου, για ένα καλύτερο αύριο, αποφασίσαμε να δώσουμε έναν αγώνα όλοι μαζί. Σε αυτή τη μάχη για το μέλλον της Ναυπακτίας κανείς δεν περισσεύει, είναι όλοι απαραίτητοι. Μαζί θα παλέψουμε…Αλλάζουμε μαζί τη Ναυπακτία!

Για να δούμε την Ναυπακτία  να βρίσκει ξανά τον ρυθμό αναπτυξής της, για να βρουν οι νέοι εργασία και  να μην εγκαταλείπουν τον τόπο, για να στηρίξουμε ξανά στα πόδια τους τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.  Για να αλλάξουμε μαζί τη Ναυπακτία.

Στόχος μας είναι  η δημιουργία και η ανάπυξη του τόπου, η λύση στα προβλήματα του πολίτη.

Η αποτελεσματική μας παρέμβαση για την διαμόρφωση ενός άλλου, διαφορετικού ύφους και ήθους στην διοίκηση του Δήμου.

Πρεσβεύουμε το τέλος των βαρώνων και των κάθε λογής παραγόντων. 

Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα του ήπιου, δημιουργικού, ανήσυχου και σκεπτόμενου πολίτη να βγεί από το καβούκι του, να απαλλαγεί από τα ταμπού και να δράσει. Ο ρόλος του πολίτη πρέπει να είναι ενεργός και αυτό για  μας αποτελεί προτεραιότητα.

 

Ενώνουμε δυνάμεις, ενώνουμε ιδέες και αγωνιζόμαστε για μια νέα, καινούργια πορεία με κύριους στόχους:

–  την προστασία του τόπου μας από το παλιό και το ξεπερασμένο

–  την ήπια, αρμονική και φιλική με τον χαρακτήρα του τόπου μας ανάπτυξη

–  την πρόοδο και ευημερία των συμπολιτών μας μεσα από τις αρχές της διαφάνειας, της ανιδιοτέλειας, της μη προσδοκίας θέσεων ή χρημάτων, της ουσιαστικής αποκέντρωσης και της δημοκρατίας.

Ξεπερνάμε το ΕΓΩ και προτάσσουμε και δρούμε με το ΕΜΕΙΣ  και το ΜΑΖΙ!

 

Η δημοτική παράταξη που συγκροτούμε είστε εσεις, είστε εσείς και εμείς, είμασε όλοι μαζί. Όλοι αλλάζουμε μαζί τη  Ναυπακτία»

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...