Διαμαντίδης: «Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι δεν σταματούν να κάνουν υπερβάσεις»

Διαμαντίδης: «Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι δεν σταματούν να κάνουν υπερβάσεις»

Για τη ζωή του μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση μίλησε σε συνέντευξή του στην κάμερα της «Cosmote TV»  ο Δημήτρης Διαμαντίδης, τονίζοντας ότι προτεραιότητά του είναι η οικογένεια και τα παιδιά του. 

«Μου λείπει το μπάσκετ. Όταν κάνεις κάτι για 17 χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο, συν τα 3-4 χρόνια που προηγήθηκαν, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να σταματήσεις. Είναι όμως κάτι που πρέπει να αποδεχθείς. Αυτή είναι η ζωή για εμάς τους αθλητές. Για εμάς η δουλειά μας τελειώνει στα 37 μας και έχουμε μπροστά μας μία ολόκληρη ζωή στη συνέχεια. 

Τα τελευταία χρόνια είχα κατασταλάξει, ειδικά μετά την γέννηση των παιδιών μου, ότι το μπάσκετ είναι ένα πάρα πολύ ωραίο άθλημα, αλλά η πρώτη προτεραιότητα είναι να είμαι καλός μπαμπάς. Να είμαι δίπλα στα παιδιά, να τους δείχνω ποιο είναι το σωστό. Το μπάσκετ το βλέπω πλέον ως φίλαθλος». 

Παράλληλα, κληθείς να σχολιάσει τα δρώμενα στο ελληνικό μπάσκετ εξήρε τις οικονομικές –και όχι μόνο- θυσίες των δύο μεγάλων οικογενειών, Γιαννακόπουλων και Αγγελόπουλων, που παρά την κρίση συνεχίζουν να στηρίζουν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα. 

«Η πίεση είναι λογικό να επηρεάζει και τις δύο ομάδες. Τόσο η οικογένεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσο και η οικογένεια των αδελφών Αγγελόπουλων κάνουν συνεχώς υπερβάσεις. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει συνεχόμενες παρουσίες σε Final-Four, ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει καλές πορείες. Οι δύο ομάδες είναι πλέον παραδοσιακές δυνάμεις. Παρά την κρίση εξακολουθούν και βρίσκονται εκεί. Είναι δυνατοί και θα πάνε καλύτερα στο μέλλον».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/309772-Diamantides-Giannakopoyloi-kai-Aggelopoyloi-den-stamatoyn-na-kanoyn-yperbaseis ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...