Διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης στη Γαβρολίμνη. Φωτο

Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με επικοινωνία που είχαμε με την αρμόδια υπηρεσία μας ενημέρωσαν πως ο πρόεδρος της κοινότητας δεν έχει επικοινωνήσει. Πάντως μας είπαν ότι  θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να επιδιορθωθεί η βλάβη του συντομότερο.

Ακόμη μια διαρροή νερού υπάρχει πάλι στο δίκτυο ύδρευσης της Γαβρολίμνης , πρίν λίγες ημέρες είχαμε παρουσίασει ένα παρόμοιο πρόβλημα στο δρόμο προς την Παναγία Παναξιώτισσα  το οποίο επισκευάστηκε από την ΔΕΥΑΝ. Όμως τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται στο προβληματικό δίκτυο των χωριών της Χάλκειας έχοντας διαρροή αυτή τη φορά στο δρόμο Γαβρολίμνης – Τρικόρφου στο ύψος του κοιμητηρίου. Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της κοινότητας Κωστή Δεληγιάννη και μας είπε ότι έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την ΔΕΥΑΝ.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη αυτή η κατάσταση είναι περίπου ένα μήνα και δεν έχει γίνει τίποτα για την αποκατάσταση της. Καλό θα είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να μην υπάρχει καθυστερήσει γιατί το νερό κοστίζει αλλά δεν πρέπει κιόλας να  σπαταλιέται χωρίς λόγο.

DSC01108



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...