Διαχειριστείτε το Gmail χωρίς σύνδεση

Διαχειριστείτε το Gmail χωρίς σύνδεση
Ο Chrome, είναι ο πλέον κατάλληλος browser για χρήση στην υπηρεσία email της Google, το Gmail, και η εταιρία φροντίζει να το τονίζει μέσα από διάφορα tips.

Ο Chrome, σύμφωνα με το  e-pcmag.gr μπορεί να γίνει μία μηχανή αναζήτησης για το Gmail. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα για αναζήτηση στα εισερχόμενα, απευθείας από την adress bar του browser χωρίς να χρειάζεται login στην υπηρεσία.

Αυτό γίνεται πηγαίνοντας στα Settings->Manage Search Engines (Ρυθμίσεις -> Διαχείριση μηχανών αναζήτησης). Εκεί μπορείτε να προσθέσετε μία νέα μηχανή αναζήτησης.

Δώστε ένα όνομα στη νέα μηχανή, για παράδειγμα “Gmail Search”, μία συντόμευση, όπως είναι το “gs” και στο τελευταίο πεδίο, κάντε επικόλληση το παρακάτω link: https://mail.google.com/mail/ca/u/0/#search/%s.

Για να ψάξετε στο Gmail σας, στην adress bar του Chrome γράφετε gs, μετά κενό, τον όρο αναζήτησης που επιθυμείτε και μετά πατάτε Enter.

Με παρόμοιο τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο mail, μέσα από την adress bar, με την μόνη διαφορά ότι πρέπει να δώσετε άλλη συντόμευση και το κατάλληλο link είναι το: mailto:?to=%s.

Σε αυτή την περίπτωση, μετά τη συντόμευση θα εισάγετε τη διεύθυνση email του αποστολέα και μετά ανοίγει το σχετικό παράθυρο.

Εάν έχετε κάποιο εγκατεστημένο πρόγραμμα διαχείρισης email όπως το Outlook, το οποίο και θα είναι προεπιλεγμένο εξ’ ορισμού θα ανοίξει το σχετικό παράθυρο αποστολής email σε αυτό και όχι στον Chrome.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...