Διεθνούς φήμης τραγουδιστής παντρεύεται τον σύντροφό του: Τι αποκάλυψε για το γάμο

Διεθνούς φήμης τραγουδιστής παντρεύεται τον σύντροφό του: Τι αποκάλυψε για το γάμο

Σε συνέντευξη στο περιοδικό Ocean Drive ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής αποκάλυψε τα γαμήλια σχέδια που έχουν κάνει μαζί με τον σύντροφο του! Ο λόγος για τον Ricky Martin ο οποίος αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον επί χρόνια συντροφο της ζωής του Jwan Yosef.

«Θέλουμε να το κάνουμε σωστά. Ελπίζουμε ότι την ερχόμενη άνοιξη θα κάνουμε το τριήμερο γεγονός, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πού θα το κάνουμε. Ίσως στο Λος Άντζελες, στο Πουέρτο Ρίκο, στη Σουηδία, ή στην Ισπανία», ανέφερε ο τραγουδιστής.

1

Ακόμα ο Ricky Martin, που είναι πατέρας δίδυμων αγοριών από παρένθετη μητέρα, τόνισε ότι δεν θα κρατήσουν το γάμο τους κρυφό «οι άνθρωποι θα μιλάνε γι ‘αυτό. Δεν θέλουμε να το κρύψουμε. Είμαστε μια σύγχρονη οικογένεια και νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να μας δουν και θέλω να δείξω πόσο φυσικά όμορφή είναι η οικογένειά μας. Για το λόγο αυτό θα γίνει δημόσια και θα μοιραστώ τον γάμο μου με τον κόσμο».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/304928-Diethnoys-phemes-tragoydistes-pantreyetai-ton-syntropho-toy-Ti-apokalypse-gia-to-gamo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...