Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου -Λογοδοσία και τακτική συνεδρίαση στο πρόγραμμα

Η κορυφαία συνεδρίαση της χρονιάς για το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας,μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή,αφού έχει προγραμματιστεί η λογοδοσία της δημοτικής αρχής με τον απολογισμό πεπραγμένων σε ότι αφορά την οικονομική,διοικητική κατάσταση και της εφαρμογή του προγράμματος δράσης.

Η συνεδρίαση που είναι ειδικού χαρακτήρα αναμένεται να ξεκινήσει στις 17.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενία και καλούνται φορείς και πολίτες να την παρακολουθήσουν

 

Αμέσως μετά και σύμφωνα με το πρόγραμμα,στις 20.00 αναμένεται να ξεκινήσει η δεύτερη τακτική συνεδρίαση με τα εξής 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

1.Επιστροφή μη επιλέξιμου ποσού στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (εισηγητής κ. Σύψας)
2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος. (εισηγητής κ. Σύψας)
3. Έγκριση κανονισμού διοργάνωσης και λειτουργίας Χριστουγεννιάτικης Αγοράς Ναυπάκτου. (εισηγητής κ. Σύψας)
4. Έκδοση κανονιστικής απόφασης για λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων (Χριστούγεννα- Πρωτοχρονιά-Θεοφάνεια) του Δήμου Ναυπακτίας. (εισηγητής κ. Σιαμαντάς)
5. Διοργάνωση εκδηλώσεων «Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά – Θεοφάνεια 2017-2018 στον Δήμο Ναυπακτίας» & έγκριση δαπανών. (εισηγητής κ. Σιαμαντάς)
6. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ναυπακτίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2017. (εισηγητής κ. Σιαμαντάς)
7. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή άλλων πρόσκαιρων αναγκών. (Οδηγό και Χειριστή για Αντιπλημμυρική προστασία) (εισηγητής κ. Φράγκος)
8. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση εποχικών ή άλλων πρόσκαιρων αναγκών (έκτακτων αναγκών) – ενός (1) ηλεκτρολόγου στην Δ/νση Περιβάλλοντος. (εισηγητής κ. Φράγκος)
9. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή άλλων πρόσκαιρων αναγκών (ΤΕ ΜΟΥΣΙΚΩΝ για το Τμήμα Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου μας). (εισηγητής κ. Φράγκος)
10. Πρόσληψη προσωπικού με ημερομίσθιο, με βάση τις διατάξεις της περίπτ. κ΄ παρ. 2 του άρθρου 12 του Ν.4071/2012 για το έτος 2018. (εισηγητής κ. Φράγκος)
11. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού για την υλοποίηση του προγράμματος «Άθληση για όλους» περιόδου 2017-2018 (εισηγητής κ. Φράγκος)

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...