Διπλό στο Αγγελόκαστρο για τον Ατρόμητο Αντιρρίου .

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση ο Ατρόμητος Αντιρρίου κέρδισε στο Αγγελόκαστρο τον τοπικό Αχελώο με σκορ 2 – 0. Η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά είχε τις ευκαιρίες και εκμεταλλευόμενη και την αποβολή του Αλεξάκη στο 43ο λεπτό, πίεσε και έφτασε στα δύο γκολ που έφεραν το “τρίποντο”.
Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι έκαναν φάσεις όμως οι αμυντικοί του Αχελώου σε δύο περιπτώσεις ενήργησαν σωστά. Οι γηπεδούχοι είχαν τη δυνατότητα να φτάσουν κοντά στο γκολ στο 33΄, όμως ο Μάριος Σαγάνας δεν έδωσε την κατάλληλη στιγμή τη μπάλα στον Αποστόλη Μπούτιβα και όταν το επιχείρησε, είχαν κλείσει οι αμυντικοί. Στο 41΄ ο Καλαβριζιώτης με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 43΄ ο Αχελώος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλεξάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 45΄ ο Τσιλίκας έδιωξε τη μπάλα στο σουτ του Μάριου Παναγιωτόπουλου αρχικά και στο πλασέ του Κάκκου στη συνέχεια.
Ο Ατρόμητος στην πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο πήρε “κεφάλι” στο σκορ. Ήταν το 51ο λεπτό όταν ο Βλάχος έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στο Μάριο Παναγιωτόπουλο που με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιλίκα. Ο Τσιλίκας στο 76΄ απέκρουσε το σουτ του Μάριου Παναγιωτόπουλου και στο 81΄ ο Φλωρόπουλος απέκρουσε το σουτ του Αριστόπουλου. Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες με τον Ευθυμιόπουλο και τον Καλαβρουζιώτη και στο 91΄ ο Θοδωρής Καλαβρουζιώτης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 0 – 2.

Το φιλμ του αγώνα.

2΄ Σέντρα του Καλαβριζιώτη από αριστερά ο Κάκκος έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε από κοντά αλλά η μπάλα κόντραρε.
 Κόρνερ του Μάριου Παναγιωτόπουλου κεφαλιά΄του Πέκεζ έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Αποστόλης Μπούτιβας.
 Σουτ του Μυτιλήνη από δεξιά μέσα στην περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.
31΄ Σουτ του Μάριου Παναγιωτόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ.
33΄ Ο Μάριος Σαγάνας μπαίνει στην περιοχή αλλά καθυστερεί να πασάρει στον αμαρκάριστο Αποστόλη Μπούτιβα και την ώρα που κάνει την πάσα προλαβαίνουν και κοντράρουν Πέκεζ και Γιάννης Παναγιωτόπουλος.
41΄ Σέντρα του Μάριου Παναγιωτόπουλου από δεξιά ο Καλαβριζιώτης πιάνει κοντινή κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
43΄ Ο Αλεξάκης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.
45΄ Σουτ του Μάριου Παναγιωτόπουλου έδιωξε ο Τσιλίκας και η μπάλα έφτασε στον Κάκκο που από δεξιά πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του Αχελώου να απομακρύνει ξανά.
47΄ Φάουλ του Μάριου Σαγάνα η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
51΄ Γκολ. Σέντρα του Βλάχου από δεξιά η μπάλα κόντραρε και έφτασε στο Μάριο Παναγιωτόπουλο που με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1.
76΄ Σέντρα του Μυτιλήνη ο Τσιλίκας έδιωξε προ του Καλαβρουζιώτη και η μπάλα έφτασε στο Μάριο Παναγιωτόπουλο που σούταρε με τον Τσιλίκα να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.
81΄ Σουτ του Αριστόπουλου απέκρουσε ο Φλωρόπουλος.
81΄ Αντεπίθεση του Ατρομήτου η μπάλα φτάνει στον Ευθυμιόπουλο που πιέστηκε και σούταρε με τον Τσιλίκα να μπλοκάρει.
87΄ Γύρισμα του Μάριου Παναγιωτόπουλου από δεξιά στον Καλαβρουζιώτη που πιάνει φαλτσαριστό πλασέ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
91΄ Γκολ. Ο Θοδωρής Καλαβρουζιώτης με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Τσιλίκα κάνοντας το 0 – 2.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Βαλάντης Ζώης): Μπούτιβας Μ. (16΄ λ.τ. Τσιλίκας), Αριστόπουλος, Χόντος, Αλεξάκης, Σαγάνας Γ. (30΄ Μπούτιβας Σ.), Τσιμπούκας, Σαγάνας Μ. (67΄ Ζαλοκώστας Λ.), Μπούτιβας Α., Θώδης, Καραλής (58΄ Ζαλοκώστας Ε.), Παντής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Γιάννης Πανουργιάς): Φλωρόπουλος, Βλάχος, Παναγιωτόπουλος Ι., Πέκεζ, Σπανογιάννης, Θανασιός, Κάκκος (77΄ Ευθυμιόπουλος), Ζαχαρόπουλος (70΄ Καλαβρουζιώτης), Μυτιλήνης (85΄ Αλεξόπουλος), Παναγιωτόπουλος Μ. (92΄ Πετσίνης).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...